04-14-2010, 05:14 PM
04-14-2010, 05:20 PM
doğru hack.
04-14-2010, 05:32 PM
Oyunumuzda böyle salaklar da mevcut durumda, sanki biz salağız onu farketmicez... Bi' seferinde oyundayken söyledim crossun bitişik sen hacksin diye adam yanıt şöyle: "Ben onu item shoptan aldım"
Yeni PX mi geldi ya
Bu aralar çok item shop, market place davaları çıkıyo 
Yeni PX mi geldi ya
04-14-2010, 05:39 PM
(04-14-2010 05:32 PM)inCoNnu Yazılan: [ -> ]Oyunumuzda böyle salaklar da mevcut durumda, sanki biz salağız onu farketmicez... Bi' seferinde oyundayken söyledim crossun bitişik sen hacksin diye adam yanıt şöyle: "Ben onu item shoptan aldım"Yeni PX mi geldi ya

04-14-2010, 06:04 PM
bu insanlar (insan demek doğru mu bilmem mecbur söylemek gerek) kendilerinin sözde"hacker" olduklarını düşünüyorlar ancak çok büyük hata yapıyorlar. Bunlar sadece birer piyon. Benim merak ettiğim niye bunu yapıyorlar?
Tamam insanın doğasında var kuralları yıkmak (kurallar yıkmak içindir
) ama bu kadarı da fazla gelir. Ne güzel işte oyunu güzelce oynamak varken bunlar yapılsın?
Hadi bir masgaralık yapayım demiş olabilir ama haçanabir?
Tamam insanın doğasında var kuralları yıkmak (kurallar yıkmak içindir
) ama bu kadarı da fazla gelir. Ne güzel işte oyunu güzelce oynamak varken bunlar yapılsın?

04-14-2010, 06:44 PM
(04-14-2010 06:04 PM)bustet92 Yazılan: [ -> ]bu insanlar (insan demek doğru mu bilmem mecbur söylemek gerek) kendilerinin sözde"hacker" olduklarını düşünüyorlar ancak çok büyük hata yapıyorlar. Bunlar sadece birer piyon. Benim merak ettiğim niye bunu yapıyorlar?
Tamam insanın doğasında var kuralları yıkmak (kurallar yıkmak içindir) ama bu kadarı da fazla gelir. Ne güzel işte oyunu güzelce oynamak varken bunlar yapılsın?
![]()
nerdeyse her gün bunları görüyorum cross birleşik çokkkkk kişi görüyorum ezik diye ss sini bile almıyorum sadece odadan atıyorum o kadar