04-14-2010, 04:09 PM
Sayfalar: 1 2
04-14-2010, 04:17 PM
bence cok gereksiz türkiyede üstüne kıyafet alamayan kişiler var
04-14-2010, 04:18 PM
Bana göre okullarda serbest kıyafet uygulaması olmaması lazım. Şİmdi bu çocuk deli mi diyeceksiniz Cevabım hayır!
Bunun en temel nedeni orası bir okul ve oranın belirli bir üniforma sistemi olmalı. başka bir neden ise pek tabikide ekonomik durum. En basitinden bir örnek vereyim. Mesela sınıfda X bir kişi gerçekten çok zengin
istediği zaman istediği kıyafeti ayakkabıyı takıyı vs alabiliyor. Doğal olarak o sürekli başka bir kıyafetle okula gidecek. Y adındaki başa bir insan ise fakir
(ki toplumumuzda bu insanlardan çok var) ve birkaç kıyafeti 1 çift ayakkabısı var. Bunun sonucu olarak da o sürekli aynı kıyafeti giyecek ve arkadaşları çevresinde alay konusu olacak. İşte bu durumun olmasına engel olmak için ve insanların aşşağlanmaması ver herkesin birbirinden üstün olduğunu sanmaması için bu fikre karşıyım.
Eminim bazıları bu yazımı hiç beğenmeyekler ama ben böyle düşünüyorum kardeşim.

Bunun en temel nedeni orası bir okul ve oranın belirli bir üniforma sistemi olmalı. başka bir neden ise pek tabikide ekonomik durum. En basitinden bir örnek vereyim. Mesela sınıfda X bir kişi gerçekten çok zengin
istediği zaman istediği kıyafeti ayakkabıyı takıyı vs alabiliyor. Doğal olarak o sürekli başka bir kıyafetle okula gidecek. Y adındaki başa bir insan ise fakir
(ki toplumumuzda bu insanlardan çok var) ve birkaç kıyafeti 1 çift ayakkabısı var. Bunun sonucu olarak da o sürekli aynı kıyafeti giyecek ve arkadaşları çevresinde alay konusu olacak. İşte bu durumun olmasına engel olmak için ve insanların aşşağlanmaması ver herkesin birbirinden üstün olduğunu sanmaması için bu fikre karşıyım. Eminim bazıları bu yazımı hiç beğenmeyekler ama ben böyle düşünüyorum kardeşim.

04-14-2010, 04:24 PM
Bencede olmaması lazım
. Bizim zamanımızda yoktu şimdide olmasın üniverstenin bir farkı olsun liseden.
. Bizim zamanımızda yoktu şimdide olmasın üniverstenin bir farkı olsun liseden.04-14-2010, 04:24 PM
Olsun.
04-14-2010, 04:30 PM
Kıyafet neysede saçlara karışmamaları lazım.
04-14-2010, 04:34 PM
(04-14-2010 04:17 PM)turk3nrush Yazılan: [ -> ]bence cok gereksiz türkiyede üstüne kıyafet alamayan kişiler var
Katiliyorum
04-14-2010, 04:37 PM
(04-14-2010 04:17 PM)turk3nrush Yazılan: [ -> ]bence cok gereksiz türkiyede üstüne kıyafet alamayan kişiler var
Aynen.
04-14-2010, 04:37 PM
(04-14-2010 04:30 PM)Barış Yazılan: [ -> ]Kıyafet neysede saçlara karışmamaları lazım.
Sen iyisin. Bizde ayakkabıya da karışıyorlar. Siyah olmak kaydıyla spor olabilir başka renk kabul etmiyorlar. Ama saçları da öyle uçuk kaçık modeller olmaması lazım. Mesela aşadaki fotoğraftaki gibi;
![[Resim: 821229_orig.jpg]](http://i.data.bg/08/02/21/821229_orig.jpg)
![[Resim: rezil4bp.jpg]](http://img80.imageshack.us/img80/4025/rezil4bp.jpg)
Biraz fazla mı oldu ne?

04-14-2010, 04:38 PM
İstediğiniz kadar zengin fakir ayrımı olur diye düşünün. Sonrada bana Asgeri ücret ile çalışıp cebinde X marka 3G li, çift kameralı, vs. özellikleri olan bir telefonu olmayan insanların yüzdesini söyleyin.( 0,001% varmıdır? Yoktur.)
Ha serbest kıyafet olsun tabiki, ama bunlar oy kullanarak falan olmaz. Sistemi değiştirmeye çalışıyorsanız bazılarının kafa yapısını değiştirmelisiniz.
Ha serbest kıyafet olsun tabiki, ama bunlar oy kullanarak falan olmaz. Sistemi değiştirmeye çalışıyorsanız bazılarının kafa yapısını değiştirmelisiniz.
Sayfalar: 1 2