Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun kasıyor lütfen yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
BEYLER UZUN SUREDIR WARROCK OYNUYORUM.. 3 GUNDEN BERII OYUN KASMAYA BASLADII LUTFEN YARDIM....Sad
oyun kasarken warrocktr sitesi açık mı ?
İlk önce ; baslat:programlar:donatılar:sistem araçları:disk birlestiricisinde ilk c ve sonra d yi birleştir. Bölünmüş dosyaları yapistirir hdd deki gereksiz kasmayız giderir, virüs taraması yap demicem adult veya illegal dosya vs.indirdiysen tarama yaparsın ztn Smile
bu birleştirme ise yaramadıysa nazikcene kasanın yanını ac dışarı ufleyen soğuk bı hava ile ( supurge makinası değil.. Sac kurutma makinasının soğuk kısmı olmalı ) sıcak hava verirsen kısa devre yapabilir.
Donanımım iyi dersen mandallardan çıkart anakarti pervanesini nazikcene çit citlarla çıkart tozdan olusan katmanı kaldırırsın hava ufleyen soğuk hava ile,
sonra anakarti çıkart slotu temizle başka bisey yapma zorlanırsın sonra..
Anakarti taksrken mandalli ise dikkat et kırarsın bak.
Hiç yapmadıysan hayatında anakarti hiç açma derim..

Bunları yap, olmazsa özel mesajla Ulaş bana sorun donanım ise 3G den gosterirm
(04-13-2010 06:01 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]İlk önce ; baslat:programlar:donatılar:sistem araçları:disk birlestiricisinde ilk c ve sonra d yi birleştir. Bölünmüş dosyaları yapistirir hdd deki gereksiz kasmayız giderir, virüs taraması yap demicem adult veya illegal dosya vs.indirdiysen tarama yaparsın ztn Smile
bu birleştirme ise yaramadıysa nazikcene kasanın yanını ac dışarı ufleyen soğuk bı hava ile ( supurge makinası değil.. Sac kurutma makinasının soğuk kısmı olmalı ) sıcak hava verirsen kısa devre yapabilir.
Donanımım iyi dersen mandallardan çıkart anakarti pervanesini nazikcene çit citlarla çıkart tozdan olusan katmanı kaldırırsın hava ufleyen soğuk hava ile,
sonra anakarti çıkart slotu temizle başka bisey yapma zorlanırsın sonra..
Anakarti taksrken mandalli ise dikkat et kırarsın bak.
Hiç yapmadıysan hayatında anakarti hiç açma derim..

Bunları yap, olmazsa özel mesajla Ulaş bana sorun donanım ise 3G den gosterirm

bunları yap bilgisayarı tamirciye götür sökmesi kolay takması zor Big GrinBig GrinBig Grin
bence oyunun kasmasının baska bir nedeni var..donanımla alakalı degil..cogu kişide bende bile(bile diyorum çünkü donanımım gayet kuvvetli ve temiz) oyun kasıyor bikaç gundur..bunun asıl nedeni ise oyun esnasında birisinin çaktırmadan hack acıp kullanmasıdır..tabi bu benım dusuncem kesin dogrudur demıyorum..başka bi izahı yok..
bu kasma sistem ile alakalı degil oyunda bir sorun var patch'ın gelmesi lazım artık ..
Ya bu kasmalar pc ile alakalı değil son 3 haftada ne olduysa oldu bendede çok kasıyor 8 kişilik odada bile adam gibi oynayamıyoruz bişey yüklediler oyuna o günden beri kasıyor
illa zorla bıraktırmayamı çalışıyorlar ne.
serverlar geldıkten sonra oldu bole ya benımde..Ss.gif
Referans Adresler