Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hareket edemiyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar uzun zamandan beri oyunu oynamıyordum. Tekrar oyuna döndüm fakat bir sorunum var. Oyuna girdiğimde klavyem çalışmıyor, hareket edemiyorum, silah seçemiyorum fakat chat'e yazı yazabiliyorum mesela. Sizce sorun nedir ve nasıl düzeltebilirim?
bir çok kişide mevcut bu bende anlamadım Ss.gif
Ben cafede oynarken bended oluyor bir dosya eksik galiba sil tekrar yükleme yap bence...
mause'un orta tuşuyla silah seçip ateş falan da edebiliyorum ama hareket edemiyorum klavyeden. ayarları reset yaptım ama gene de olmuyor.
optionstan falan ayarları vardır onun yha oyunu tekrar silmene gerek yoktur diye düşünüyorum.
optionslardan olmayınca silip tekrar yüklemeyi deniyorum çünkü bilgisayardaki yüklü oyun bayaa eskiydi.
options menüsünde gerekli ayarları bulabilirsin. Daha önce başıma gelmişti. Oyu silmene hiç gerek yok gerekli ayarlar orda vardır.victory.gif
anlamadım kardeş biraz daha açar mısın?
afedersin, biraz işim vardı yazını göremdim hemen gerekli uploadu yapıyorum. Buyur:

[Resim: thumb_756499540.JPG]

Umarım yardımı olmuştur.victory.gif
oyunu silip yeniden indirip yükledim, halloldu. Cevap veren herkese cok tesekkür ederim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler