Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Yeni Harita Önerileriniz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Elbette ki yeni haritaların War Rock oyununa ve oyuncularına yeni bir heyecan getireceği muhakkakdır.Bu konuda değerli forum üyelerinin iyi niyetini ve çabalarını takdir ediyorum.Bu anlayış, Türk oyuncularının birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ederek üretkenlik sergilemesini gösteren manidar bir davranıştır.

Üzülerek söylüyorum ki; mevcut haritalarda birçok grafik hatası mevcuttur.Bu hatalardan dolayı oyun zevkimiz olumsuz etkilenmektedir.Aynı zamanda, büyük emeklerle hazırlanmış olan yeni haritalar, oyuncular tarafından yeterince rağbet görmemektedir.

Kısaca özetlemek gerekirse; Türk GM'nin olmayışı, Hack'e karşı yeterli önlemlerin alınmayışı, Türkçe küfür ve hakaretin "ban" sebebi olmayışı, mevcut haritalarda ki grafik hatalarının düzeltilmemesi nedeniyle, War Rock Türk oyuncuları arasında büyük bir hayal kırıklığı meydana gelmiştir.Bu hayal kırıklığı giderilmeden, yeni haritaların oyunculara sunulmasının hiçbir anlamı olmadığı da bilinmelidir.

İnsani değerler zedelenirken, Adalet anlayışı yerde sürüklenirken, emek harcayan güzide oyuncuların hak ve menfaatleri tahrip edilirken, yeni haritalara ihtiyacımızın olup-olmadığı konusunda bir daha düşünmeliyiz.

Saygılarımla.

TaTy

Alıntı:İnsani değerler zedelenirken, Adalet anlayışı yerde sürüklenirken, emek harcayan güzide oyuncuların hak ve menfaatleri tahrip edilirken, yeni haritalara ihtiyacımızın olup-olmadığı konusunda bir daha düşünmeliyiz.

İnsani değerleri bilen saygı sevgi çerçevesinde oyun oynayan insanlar için yapıyoruz bunu abi .Unutmaki hile hiçbir zaman bitmeyecektir.
mehmet kardeşim cqc bölümüne map gerekli artık hiç olmazsa kendi aramızda oynayalım dimi hack var diye oyunu bırakamıyoruz genede kıymetimizi bilsin k2

bu arada mehmet senin map süper ötesi kardeşim
csdeki gibi maplar olsun.yani mesela awp_map.2 tane yer olucak karşıdan karşıya duvarlar falan.ordan awp ws atıcaksın mesela
geniş alan için bir map olsa yeni araçlar eklense mesela deniz altı gibi Big Grin güzel olur gibime geliyor.
Bence yenilik olarak eğitim modu gelmeli. Cqc isteyenler atıyorum 10 görevlik bir modu geçip te savaşlara katılabilmeli.
(04-12-2010 08:45 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]İce World tarzı bi'şe olsa Big Grin

Bırak bu işleri sen git cs oyna Wink
Benim önerim şudur Cqc olsun ama tek görevli oyunlar artık bayıyor.Siege War tarzında çok görevli ve aşamalı bir Cqc olduğunu düşünsenize mesela oyun sabit 5 raund ve bu 5 raundun bitmesi için Derbaran'ın 5 görevide tamamlaması gerekiyor.Peki Nıu kazanmak için ne yapıcak Cqc olucak ama puanda düşücek iki takımada 50 kill oranı verirsek hem kill ile hemde görev ile kazanma şansı olucak.

Başka fikirlerimde var yeni oyun modları gelmesi güzel olur mesela konvoyu koruma esir kurtarma gibi klasikler her oyunda var Warrock'da da olması güzel olur ama daha yeni ve yaratıcı oyun modları düşünürsek ilerlemeli zombi sadece etrafta suyun olduğu 2 uçak gemisinin savaşı conturas gibi ama 2 uçak gemisi ve deniz.Ama plan Cqc plandan dışarı çıkmayalım.

Şimdi aşırı derecede amatörde olsa bi resim çizdim.

[Resim: ?di=024V]
map güzel fakat çok imha etme var cqcde olmaz ama bgde siegewarın devamı gibi birşey olabilir
yer altı tünelleri olsun
hayvanlarda olsa haritalarda güzel olur mesela köy gibi biryer..
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler