Arkadaşlar Ygs sınavına D kitapçığıyla giren arkadaşlara soruyorum
3 üzeri m = 2
3 üzeri 2m+1 =? Bu soruyu hatırlayan var mı? Çünkü çok ilginç D kitapçığı dışında başka hiçbir kitapçıkta bu soru yok. Bugün 1 kaç kişi böyle bir soru olduğunu iddia etti.
İddiaya göre kanal 24 te bu soruyu çözmüş. Tabi ki bende hemen aradım fakat bana yayına ulaşamayacaklarını söylediler. Sonra çözen hocaya ulaştık fakat o da inkar etti. Böyle bir soru çözmediğini söyledi. Bizim kafalarımız biraz karıştı sınava giren arkadaşlara sesleniyorum lütfen bilgisi olan soruyu gören yazsın.
bu ne biçim soru ya

sözelciyim ama matematik yüzünden kalıcam

AÇıkcası benim grubumda böyle bir şey yoktu ama ben hiç bir arkadaşımdan böyle bir soru olduğunu duymadım.
Evet,ben D kitapçığından çözdüm sınavı. Ancak, Matematik benim alanımı çok fazla ilgilendirmediği için sadece soruları baktım ve yapabildiğim yaptım.
Edit; Evet böyle bir soru vardı ismimin Tolga olduğundan ne kadar eminsem böyle bir soruda vardı!
(04-12-2010 06:42 PM)slapdash Yazılan: [ -> ]Evet,ben D kitapçığından çözdüm sınavı. Ancak, Matematik benim alanımı çok fazla ilgilendirmediği için sadece soruları baktım ve yapabildiğim yaptım.
Edit; Evet böyle bir soru vardı ismimin Tolga olduğundan ne kadar eminsem böyle bir soruda vardı!
Görmene çok sevindim en kısa zamanda mahkemeye başvuracağız. Küçük ama önemli bir ihtimal sınavın iptal olma söz konusu. Çünkü ortada büyük bir yanlışlık ve hata var!
Mahkemeye başvurluması,1.5 milyon kişinin sınavının iptal olmasına sebep olur mu? Tartışılır... Ancak, böyle bir durumda ÖSYM nasıl bir karşılık vericek onu da çok merak ediyorum..
Benim kitabımda yoktu ama sadece bir soru yüzünden 1.5m insanın sınavı iptal edilmez.Ne yapacağı belli olmaz ösym nin.
D kitapçığı demek en az 200.000 bin kişi demek. Bu soru yüzünden kaymış olması ihtimal çünkü giren kişi diğer tüm sorularıda
gördüğünü iddia ediyor.(Bu kişi zaten okul 1.si) Doğru ise matematikten 41 soru çözmüş demektir. Ayrıca kanal 24 ü izleyen öğrenci soruların yanındaki sayıların karalı olduğunu söyledi. Ösym ayrıca bunu ört bas ediyor fakat 200.000 öğrencinin sınavı felç olabilir.
L kitapçığı bendeydi ve böyle bir soru yoktu kanal 24 çözdü bende çok şaşırdım amannnn D kitapçıgı olan düşünsün

Sınav iptal olmaz.Ama D kitabındakilere artı bir puan verilebilme olabilir belki.