Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xfire sorunum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Listede olan oyunların hepsi detect oluyor ama warrockta bu hata cıkıyor yardım ederseniz minnettar olurum.Bir kaç sefer silip tekrar yüklememe rağmen sorun devam ediyor buda sorunun görüntüsü
Warrocku silip yüklemen mümkün mü?
turkixz sorun yaşamadığın bi zamana sistem geri yükleme yapabilirsin oda olmaz ise warrocku siteden tekrar indirip kurmalısın.Kendinden olan setupu sil tekrar indir öyle dene...

NOT:Ayrıca işletim sistemin hoşuma gitti nasıl yaptın bu konuda bana bilgi verirmisin?
xfire ile warrocku silip yüklemen le alakası yok sanırım.
(04-12-2010 12:40 PM)kopil59 Yazılan: [ -> ]turkixz sorun yaşamadığın bi zamana sistem geri yükleme yapabilirsin oda olmaz ise warrocku siteden tekrar indirip kurmalısın.Kendinden olan setupu sil tekrar indir öyle dene...

NOT:Ayrıca işletim sistemin hoşuma gitti nasıl yaptın bu konuda bana bilgi verirmisin?

aynen katılıyorumDOST
(04-12-2010 12:40 PM)kopil59 Yazılan: [ -> ]NOT:Ayrıca işletim sistemin hoşuma gitti nasıl yaptın bu konuda bana bilgi verirmisin?

vista görünümleri vista tema gibi şeyler yaz çıkar
bu alienware temasıdır. Alienware dünyaca ünlü oyun bir bilgisayar firmasıdır bu kullandığım onun xp için olan temalarıdır.Teşekkür ederim arkadaşlar ilginize.Bir müsait zamanda deneyeyim.
Buda linki Smile
http://www.alienware.com/community/alien...nager.aspx
Eyw kardeşim teşekkürler bakıcam hemen temaya.

TaTy

Bu sorun seninle alakalı değil.Genel bir sorun, Xfire son güncellemesinden sonra bu durum ortaya çıktı.Aynı şey bende de var.Xfire a gerekli bililendirmeler yapıldı ve düzeltmeler yapıyorlar.

Yani Warrock'u silme ! Xfire'ıda silme , çok yakında xfire'a güncelleme gelecek onu bekle.

Aynı sorunu bende yaşıyorum şu an.Tek çare beklemek.
Bende biraz araştırdımda warrock resmi sitesinde fraps ve xfire ile ilgili warrockta sorun olduğu düzeltildiği diyor ama xfire tarafından araştırdığımdanda bu sorunun hala bazı bizim gibi kullanıcılarda devam ettiği yönünde teşekkür ederim mehmet.
Referans Adresler