Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Birde AW50F aLmış rezil..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
hck dağıtanlara sormak lazım onlar daha iyibilirler ^^
evet faceten hack almıştır facehackgrup lol Smile)))
Bu geçenlerde beni odadan da attı
ne olacak işte millet oynamayı bilmiyo sonra böyle yapıyo
(04-12-2010 11:20 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Birde AW İle Deniyim Demiş Sanırım Hacki Smile

daha etkili olcak mı diye bakıyordur Smile
mal ya bune la Big Grin
ya benim bildiğim artık ss ile birsey olmuyor. K2 Network video istiyorlar hackler için. Ama adamlar oyunu batırmaya devam ediyor böyle giderse geri dönmem biraz zor ama geri başlıyacam adamlar utanmadan g1 alıp item shoptaki silahları alıpta hack açıyorlar rezil herifler bir sey demiyorum.
Hacklere yeri geldiği zaman ezik diyoruz bu adam kanıtlamak istediği ben en pro en enayi hackım SmileBig Grin
(04-12-2010 12:04 PM)oguzh@n Yazılan: [ -> ]evet faceten hack almıştır facehackgrup lol Smile)))

Hayırdır yine birilerine laf sokulmaya çalışılıyor sanırım sizinde bu yönde bir sorununuz mu var varsa bilelim sayın nbk clanı taşa tuttuğunuz kişi benim clanımda benden demesi kabak tadı vericek burdan duyururum sizlere
(04-13-2010 08:19 AM)bykusshow Yazılan: [ -> ][quote='oguzh@n' pid='52464' dateline='1271063083']
evet faceten hack almıştır facehackgrup lol Smile)))

Hayırdır yine birilerine laf sokulmaya çalışılıyor sanırım sizinde bu yönde bir sorununuz mu var varsa bilelim sayın nbk clanı taşa tuttuğunuz kişi benim clanımda benden demesi kabak tadı vericek burdan duyururum sizlere
[/quo

yarası olan gocunur birincisi bu ikincisi anlı açık olan konuşur bir sorun varsa bizim ts gelirsin detaylı anlatırsın ama bu işi hemen olduda bittiğe getiremessin ? anlıyorsun dimi sergen veya erdi oda sizin clandandı sonra siz attınız adamı hck die ve sizden biri ile ben pmleştim evde duruyor beykide senle herneyse sayın ANG clanı demiycem bukusshow bizim sevdiğimiz admalrda var o clandan biz sadece kişi ile ilgileniyoruz clanı ile değil hakkı eşit savunucaksın eyer hakkı eşit savunmassan o hak hak olmaz bu kişiye özel muamele yaparsan diğer kişilerde aynı muameleyi yapacaksın ozman senin dedğin hak hak olur CANIM KARDEŞİM bunun engüzel yolu hırs yapmamakdır en güzel yolu laf sokmamakdır ama kişinin ders alıcağı olay sie belli bir süre o cezayı çekmesidir oda hakkı bilicek
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler