Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock powerlevel nedir Nelerdir yapana ne ceza verilir !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet bildiğiniz üzere (Bilmeyenler için yazıyorum) powerlevel Swap flag bomb kur cöz gibi kurallara aykırı illegal davranışların genel ismidir

swap : KD kasmak için Bilerek kendini vurduran ve vuran kişinin yaptığı olaya denir Smile
bomb kur çöz : Ateş bile etmeden exp kasılan olaydır ismindende belli olduğu üzere Smile
Flag : flag bayrak alarak exp kasmaya denir .

CEZALARI : Kullanıcının lwl ının 1 e indirilmesi dir
(01-12-2010 04:10 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]Evet bildiğiniz üzere (Bilmeyenler için yazıyorum) powerlevel Swap flag bomb kur cöz gibi kurallara aykırı illegal davranışların genel ismidir

swap : KD kasmak için Bilerek kendini vurduran ve vuran kişinin yaptığı olaya denir Smile
bomb kur çöz : Ateş bile etmeden exp kasılan olaydır ismindende belli olduğu üzere Smile
Flag : flag bayrak alarak exp kasmaya denir .

CEZALARI : Kullanıcının lwl ının 1 e indirilmesi dir
bir daha yaparlarsa banlanıyorlar sanırım =)
Bir kere flag yaptım.Onun da ne olduğunu bilmedim halde Smile Diğerlerine hiç yönelmedim.Yönelmeyinde...
Sabitlendi.
Çok flag yaptım

Başka powerleveling daha var
AFK bırakarak EXP kasma..
Yani kısacası Powerleveling dediğimiz olay oyun açıklarını kullanarak kolay yoldan exp kasmaktır.
(01-12-2010 06:53 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Yani kısacası Powerleveling dediğimiz olay oyun açıklarını kullanarak kolay yoldan exp kasmaktır.

sonrada lvl dusmek ustune bir bardak su ıcmektır Big GrinSmile :-/TongueBig Grin

Sherlock

Oyunu adam akıllı oynamayıp,sadece level amacı taşıyan her türlü uğraş powerlevelingdir.
zaman kaybı ..
Flag olsa yapacazda Nerde o günler
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler