Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fıkralarla WarRockTR [Tam Destek Hep Destek] ^^
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öğretmen sınıfta sorar:-"Çocuklar, bu haftasonu çevrenizdeki yaşlı insanlara hiç yardım ettiniz mi?" Ali parmak kaldırır:-"Ben ettim öğretmenim!" -"Aferin Ali. Peki ne yaptın, bize de anlatsana?" -"Köpeğimle iki yaşlı kadını korkuttum, bu sayede koştular ve tramvaya yetişebildiler!"

Bir gün tımarhane görevlilerinden biri bahçede gezerken iki deli görmüş. Bakmış ki delinin biri ağacın üstünde; biri ise ağacın altında. İkisi de bir şeyler yapıyormuş. Aşağıdakine sormuş: - "Yukarıdaki ne yapıyor?" - "Şu yukarıdaki mi? Sen buna bakma, salak işte. Ceviz ağacından armut toplamaya çalışıyor." - "Peki ya sen burada ne yapıyorsun?" - "Ben de düşen armutları topluyorum."

İki deli oturuyormuş, birisi aniden ayağa kalkmış ve yürümeye başlamış. Oturan deli sormuş: - "Nereye?" - "Seni aramaya.." - "İyi.. Çabuk gel, ben seni burda bekliyorum.."

Şehirde bir ilkokulda öğretmen çocuklara sorar:-"Söyleyin bakalım, köylüler kurtları neden öldürürler?" Sınıftan birkaç çocuk cevap verir, "Kuzuları öldürdükleri için!" Menekşe hemen parmak kaldırır ve sorar: -"Peki o zaman kasapları neden öldürmüyorlar?"

İlkokulda hayat bilgisi dersinde bulutların oluşumu hakkında konuşulurken, öğretmen çocuklardan birine sorar: -"Yani bulutlar nelerden oluşuyormuş?" -"Sulardan öğretmenim!" Birkaç dakika daha konu anlatan öğretmen, bu sefer, dışarıyı seyretmekte olan bir öğrenciye soru sorar: -"Sen söyle bakalım, peki siyah bulutlar nelerden oluşur?" -"Hmmmm... Kirli sulardan öğretmenim!"

Birinci sınıfta, öğretmen tembel ama uyanık öğrencilerinden birini kaldırır ve sorar: -"Bu harfin adı nedir?" Çocuk biraz mırın kırın eder, sonra cevaplar: -"Valla öğretmenim, o harfi çok iyi tanıyorum ama adı bir türlü aklıma gelmiyor..."

Adamla karısı her zamanki gibi kilisede vaaz dinlemeye gidiyorlarmış. Ancak adam her seferinde vaazın ortalarına doğru uyuklamaya başlarmış, o yüzden yerlerine oturmadan once karısı çantasından bir çengelli iğne çıkartmış: - "Bana bak adam..." demiş "bugün de yanımda uyuklarsan şu iğneyi artık nerene rastgelirse batırıcam." Derken kilise toplanmış, vaaz başlamış. Biraz sonra kadın başını yana doğru bir çevirmiş, kocası uyukluyor. Kadın: - "Benden günah gitti" diye iğneyi çıkarırken, Papaz; "bu evreni yaratan kimdir?" diye sormuş. Tam o anda kadın iğneyi batırıverince adam: - "ALLAAH" diye bağırmış. Papaz gülümsemiş, "adamı uyandırdım" diye kadın da gülümsemiş. Vaaz devam etmiş. 5-10 dakika sonra kadın yine başını çevirmiş, adam yine uyukluyor. Bu arada vaaz devam ediyor. Papaz: - "Allah'ın sizi duyması için ona şöyle seslenmeniz yeter..." derken, kadın yine adama iğneyi batırınca, adam: - "Ey yüce Tanrım!" diye bağırmış... Papaz yine onlara bakıp gülümsemiş, vaaz devam etmiş. 5-10 dakika sonra sonra kadın kocasına yine bakmış, adamın yine uyukladığını görünce: - "Pes yani pes" diye iğnesini çıkartmış. Papaz: "Peki Havva ikinci kez hamile kaldığı zaman Adem'e ne demiştir?" diye sorarken kadın bütün gücüyle iğneyi adama batırmış ve adam can havliyle bağırmış: - "Bana bak yeter artık! O elindeki bana bir kere daha değerse yemin ediyorum tuttuğum gibi koparacağım!"

Yeni evlenen bir çift ilk gecelerini geçirmek için bir otele gitmişler. Adam kadına: - "Sen hazırlan ben geliyorum" demiş. Adam banyoya girmiş ve kahkaha atmaya başlamış. Kadın şaşırmış: - "Bu daha ilk gece, şimdi sormayayım daha sonra sorarım" demiş. Aradan yıllar geçmiş, çift evlilik yıl dönümlerini kutlamak için ilk gecelerini geçirdikleri otele gitmeye karar vermişler. Adam yine banyoya girmiş. Kahkaha atmaya başlamış. Kadın "bu sefer sorucam" demiş. - "Sen ilk gecemizde de böyle gülmüştün, ne oluyor içerde?" demiş. Adam: - "Yirmi sene önce gravatıma işemiştim şimdi paçama işedim", demiş

Çocuk elinde bir alışveriş listesiyle bakkala gider ve sıralar: -"Şimdi bana kilosu 250 liradan 3 kilo elma, tanesi 175 liradan 5 sakız, bir de tanesi 400 liradan iki defter versene?" -"Evlat iyi güzel de, bizim fiyatlarımız farklı ki?" -"Olsun önemli değil, sen toplam fiyatı söyle. Ben de zaten matematik ödevi yapıyorum..."

Evli bir çiftin çocukları olmuş. Adam, yeni doğan çocuğuna bakarak karısına demiş ki: - "Hayatım bu çocuk kime benziyor. Bir türlü kimseye benzetemedim..." Kadın kocasına dönmüş: - "Boşver, sen tanımazsın."
Sonuncusuna KoptımxD
Evet sonuncusu çok güzelmiş SmileSmile
Bir gün tımarhane görevlilerinden biri bahçede gezerken iki deli görmüş. Bakmış ki delinin biri ağacın üstünde; biri ise ağacın altında. İkisi de bir şeyler yapıyormuş. Aşağıdakine sormuş: - "Yukarıdaki ne yapıyor?" - "Şu yukarıdaki mi? Sen buna bakma, salak işte. Ceviz ağacından armut toplamaya çalışıyor." - "Peki ya sen burada ne yapıyorsun?" - "Ben de düşen armutları topluyorum."
Şurası süper.Beni güldürttüğün için teşekkürler

Big GrinBig Grin
Offf Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Vaaz lı şeye koptum Big GrinBig GrinBig Grin
Güzel Big Grintotos.gif
sonuncusunda koptum abi Big Grin
böyle seyleri cok seviyorum !!
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler