Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dinar ile ürün aldınız ancak gelmedi.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Subject; I purchased an item but I've not had it yet.

''Greetings War Rock Team;

First off, I'd better mention that the problem is all about not being able to have the item that I bought with my dinars. I bought .............. (satın aldığınız ürün) on........ (tarih) with my dinars, but, for no reason or some reason that I don't know what exactly it is, the item hasn't been added into my ammunation dump yet. So, it seems like there's a problem; thus I'd love you to get the problem fixed up as soon as possible.

All the best ''

Ticket atmayı bilmiyorsanız; ticket atmak için konusunu incelemeniz yeterli olacaktır.

Dip Not:Arkadaşlar,ben bu ticket örneklerini sürekli tekil olarak düşündüm.Yani burada ben bir silah için ticket hazırladım,ama sizin problemeniz birden fazla ürün ileyse ve de üstteki yazılanları birden fazla ürüne uygun şekilde düzeltemiyorsanız;konu altından istek yapabilir veya Ö.M. atabilirsiniz bana.

Dip Not 2:Bir de ben daha önce buna benzer bir sorun yaşadığımda ürünü aldığım günün tarihinide ticket içinde belirtmiştim.Sizinde belirtmeniz gerekebilir.Bu nedenle ticket'ı atarken bazı değişiklikler yapılması gerekmekte,eğer o gerekli düzeltmeleri yapamayacağınız düşünüyorsanız aynı şekilde konu altında belirtebilir veyahutta bana Ö.M. ile bildirebilirsiniz.

Smile

Son olarak;''ask a question'' bölümünde yapmanız gereken işlemler ile ilgili bir SS:
[Resim: fortheticket5.jpg]

All tickets were made on my OWN!
Bilgi için teşekkürler.
yararkı bır konu
(01-12-2010 02:51 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]yararkı bır konu

WarrockTR farkıyla =)
Eyvallah, Tolgacım.
(01-12-2010 05:57 PM)Massacre Yazılan: [ -> ]Eyvallah, Tolgacım.

İşinize yarayacaksa ne mutlu bana. Smile Tepe tepe kullanın.:cool:
eyvallah Smile
Referans Adresler