Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Famas Retailli charım çalındı !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
narquilla adlı char çalınmıştır.Çalan kişi batuhan. Msn adresi : batu.ulku@hotmail.com Forum nicki : Industry
trdominic ile takas yapmıştık.Bugün narquilla ya girmeye çalıştım yanlış şifre diyordu.Çok fazla üzülmedim,alıştım çünkü (:.
Warrock u da bırakıyorum bir oyun için fazla şerefsizlik yapan insanlar var.
Herkese hayatında başarılar.
Famas retailli account calınıyor ve uzulmuyorsunuz Sad Ben olsaydım savcılığa suc duyurusunda bulunurdum Big Grin
bir char durduk yere çalınmaz oyun bilgilerini güvenmediğin birine paylaşmamalısın hata sendedir Smile
Ne zaman takas yaptınız ve trdominic senin hesabınmıydı onun mu?
(04-11-2010 01:32 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]Ne zaman takas yaptınız ve trdominic senin hesabınmıydı onun mu?

3 hafta önce ve trdominic benimdi.
(04-11-2010 01:31 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]bir char durduk yere çalınmaz oyun bilgilerini güvenmediğin birine paylaşmamalısın hata sendedir Smile

Takas yaptık diyorum Wink
(04-11-2010 01:37 PM)Santakill3r Yazılan: [ -> ][quote='TurkLead' pid='52094' dateline='1270981972']

http://warrocktr.com/forum/Konu-47-Level...10-dinarlı
Bu konudan takas ettiniz değil mi ? Takas ettiyseniz gizli soruyu size verdi email adresini, şifreyi değiştirdin herhalde öyleyse nasıl çalabiliyor?
(04-11-2010 01:43 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]
(04-11-2010 01:37 PM)Santakill3r Yazılan: [ -> ][quote='TurkLead' pid='52094' dateline='1270981972']

http://warrocktr.com/forum/Konu-47-Level...10-dinarlı
Bu konudan takas ettiniz değil mi ? Takas ettiyseniz gizli soruyu size verdi email adresini, şifreyi değiştirdin herhalde öyleyse nasıl çalabiliyor?

İlk msn adresi bi de doğum tarihini biliyorsa değiştirir.
Retail kodun duruyosa alma şansın var .
(04-11-2010 02:18 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]Retail kodun duruyosa alma şansın var .

Nasıl olcak bi anlatır mısın ? Ö.M ile.
(04-11-2010 01:28 PM)0netiger Yazılan: [ -> ]Famas retailli account calınıyor ve uzulmuyorsunuz Sad Ben olsaydım savcılığa suc duyurusunda bulunurdum Big Grin

Aynen.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler