Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Herkese Teşekkür Ederim.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Başın sağolsun..Nihat kendini dinç tut koyverme.! Sad
Her zaman yanındayız Nihat. tekrardan başın sağ olsun, üzülme, takma kafana Allah sabırlar versin..
Tekrar Başın Sağolsun Kardeşim.
Bir istediğin olursa çekinmeden söyle Nihat kardeşim yanındayız ...
Başın sağolsun kardeşim.Yüreğini serin tut.Ne mutlu ki ardında senin gibi değerli bir evlat ve mükemmel bir Aile bıraktı.

Sabırlı ol ve yüreğini geniş tut.
(04-10-2010 10:27 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Başın sağolsun canım kardeşim. Bende Babamı hain bir kurşunla kaybettim.Şehit oğluyum.Aynı duyguları yaşadım.Yüreğini serin tut.Ne mutlu ki ardında senin gibi değerli bir evlat ve mükemmel bir Aile bıraktı.

Sabırlı ol ve Yüreğini geniş tut canım kardeşim.

Sağol Abicim başım dik cenazede dim dik ayakta durabildiğim için babamda gurur duyuyordur.Ona son borcum adını ve itibarını ayakta tutmaktır.

TaTy

Tekrar başın sağolsun Nihat.Allah sabır versin.WTR olarak her zaman yanındayız.
allah sabır versin kardeşim hep yanınıdayız
Başın sağolsun Nihat.Allah sabır versin çok zor bir durum .
(04-10-2010 10:29 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]
(04-10-2010 10:27 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Başın sağolsun canım kardeşim. Bende Babamı hain bir kurşunla kaybettim.Şehit oğluyum.Aynı duyguları yaşadım.Yüreğini serin tut.Ne mutlu ki ardında senin gibi değerli bir evlat ve mükemmel bir Aile bıraktı.

Sabırlı ol ve Yüreğini geniş tut canım kardeşim.

Sağol Abicim başım dik cenazede dim dik ayakta durabildiğim için babamda gurur duyuyordur.Ona son borcum adını ve itibarını ayakta tutmaktır.

işte gerçek nihat bu ne olursa olsun her türlü yanınındayız nihat yeterki iste sen.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler