Arkadaşlar benim gibi üniversite sınavı mağduru olan arkadaşlara yarın ki sınavında başarılar diliyorum....Allah yardımcınız olsun....Herşey gönlünüzce olsun....
Kopil59'dan sevgilerle....İyi oyunlar...
Eyvallah kardesım inşallah güzel yaparız gönlümüzce geçer.
Başarılar bütün sınava girceklere ÖSS,SBS,Lys,YGS kPSS ....
Ben kendim adıma çok teşekkür ederim kardeşlerimm...Sizlere de başarılar tekrar...
Benden size tavsiye normal bır sınava nasıl gırıyor ısenız oyle gırın sekermıs suymus 2-3 tane kalemmıs gerek yok.
-Örneğin evden cıkarken annenızle babanızla herbe gıdıyormus gıbı sarılmayın öpüşmeyin.
-Sınava gırecegınız yere kendi aile arabanızla cumbur cemaat gıtmeyın. Önceki sınavlara nasıl gırıyorsanız oyle gırın.
-Yarın sınav var dıye erken uyuyumda uykusuz kalmayayım falan fılan dusunmeyın normalde ne zaman uyuyorsanız o zaman uyuyun.
-Uzmanlar der ama gereksız buluyorum sınav saatınden 4-5 saat once uyanık olun falanda fılanda. Gerek yok dershane sınavına gıdermıs gıbı saatınızı ayarlayın.
-Özel üst baş giyinmeyin altınıza bebe bezi bağlamayın yanı mumkun oldugunca sınavı unutmaya calısın normal bır sınava gırıyormus gıbı zannedın bılıncaltını ona gore ayarlayın.
Yukardakı yazdıklarımın amacı ''heyecan'' faktorunu engellemek ıcın yazdım. Benden size tavsiye

0netiger önerilerin için çok çok teşekkürler...
Böyle bi sınava girip heycanlanmamak elde değilde 2-3 kalem getirmiyince heyecan ı engellemiş olunabilirmi onu bilemem ancak 2-3 kalem getirmeyin derken fazla abartmayın demek istedin heralde

Sınavda takıldıgınız fizik sorusu falan olursa arayın benı yardım edem