Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Winchester la adam vurunca atıyor.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
evet arkadaşlar wincester la adam vuruyorum kapat hatası veriyor Smile neden acaba?
oyun dosyalarında bir sorun olduğu bariz. En temizi format at Big Grin Big Grin Big Grin Şaka yapıyorum tabi =) =) Bu klasik cevaptır warrockla ilgili bir sorun olduğu zaman, onun için bir gönderme yaptım Big Grin Big Grin

Oyunu silip yüklemen yeterli olacaktır.

Not: Bu arada ödülün ulaştı dimi sana mail yoluyla ?
(01-12-2010 12:24 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]oyun dosyalarında bir sorun olduğu bariz. En temizi format at Big Grin Big Grin Big Grin Şaka yapıyorum tabi =) =) Bu klasik cevaptır warrockla ilgili bir sorun olduğu zaman, onun için bir gönderme yaptım Big Grin Big Grin

Oyunu silip yüklemen yeterli olacaktır.

Not: Bu arada ödülün ulaştı dimi sana mail yoluyla ?

Ödül ulaştı Smile bnde oyunun setup u yok warrock u yükleyeli 2 sene oluyor 2 senede 1 kere kuruldu benim 250-250-500 olarak 3 adet Hdd bulunuyor yani C de değil warrock 2 senedir hiç silip kurmadım Smile kendimce çözüm buldum Winchester ı sildim Smile
O zaman başkası kullanınca oyundan atar ama...
(01-12-2010 01:17 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]O zaman başkası kullanınca oyundan atar ama...

ahahahaha hiç onu düşünmedim Smile
en sağlamı oyunu G1 sitesinden indir.
Oyunu pc'den tamamen sil ve g1'den tekrar indir.
oyunu sil tekrar yükle patchleri virüs programı nı kapatarak at
Oyunu silmeden önce tanıdığın bir arkadaşından Winchester dosyasını upload etsin , yollasın sana birde öyle dene.Olmazsa sil yükle. Wink

Sherlock

Ammo alınca oyundan atmak gibi bi'şeye benziyor.

Oyunu kayıt defterinden de sil öyle yükle.
Referans Adresler