Arkadaşlar forumda açılan yardım konularına gereksiz yorumlar ve yanlış yönlendirmeler yapıldığını görüyorum.Bunu minimum seviyeye indirmek için Lütfen:
* Yardıma ihtiyacı olan kişi ile alay etmeyin,(-hacki kapat vs ) demeyin.
* Sisteminin donanım özelliklerini,işletim sistemini sorun.
* Eğer çözümünü bilmiyorsanız gereksiz yere yorum yapmayın.
* Başınızdan böyle bir sorun geçtiyse deneyimlerinizi ve nasıl hallettiğinizi yazın.
* Konuya bir kişi (-Oyunu sil tekrar yükle veya format at ) dediyse altına aynı şeyleri yazmayın.
Anlayışla karşılayacağınızdan eminim saygılar WarrockTR
Birisi bir şey söylediğinde başkasınında onu söylemesinde yarar var bence ne yapacağından emin olmayan biri cğounluk ne diyorsa genelde onu yapar..Ben şahsen bir kişinin lafı ile bir şey yapmam...Bir kaç kişi format desin ikna olur format atarım gibi.. Bende son madde gereksiz..
Ayrıca sorunla ilgili bir fikriniz yoksa format at gibisinden yanlış yönlendirmelerde bulunmayınız.
(04-10-2010 07:28 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Ayrıca sorunla ilgili bir fikriniz yoksa format at gibisinden yanlış yönlendirmelerde bulunmayınız.
Evet ancak o problemin sorunu gerçkten format atmaktan geçiyorsa yazın..
Birde yorum yapmadan önce bir kere daha düşünün en küçük bir yanlış bilgi verişiniz kötü sonuçlar doğurabilir..
(04-10-2010 07:27 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]Birisi bir şey söylediğinde başkasınında onu söylemesinde yarar var bence ne yapacağından emin olmayan biri cğounluk ne diyorsa genelde onu yapar..Ben şahsen bir kişinin lafı ile bir şey yapmam...Bir kaç kişi format desin ikna olur format atarım gibi.. Bende son madde gereksiz..
Alper'e katılıyorum bende bir sorunla karışı karşıya kalırsam önce google a yazıyorum bazı forumlara girip bakıyorum diyelimki sorunun çözümünü 1 kişi demişse ona inanma diğer yorumlarada bakarım çoğunluk aynı şeyi diyorsa doğru olduğuna inanıyorum o zaman sorunu onların dediği şekilde çözüyorum

Ama hacki kapat demenin zevki başka

(04-10-2010 07:37 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Ama hacki kapat demenin zevki başka 
Onu Kim dedi acaba

(04-10-2010 07:28 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Ayrıca sorunla ilgili bir fikriniz yoksa format at gibisinden yanlış yönlendirmelerde bulunmayınız.
Bu Fikrine Çokkkkkkk katılıyorum
Foruma WR de yaşadığım bi sorun hakkında konu açıyordum
Sil baştan kur
Format at
Gibisinden cevablar geliyor sankin Ben bilmiyorum yapmasınıda bunları söyleniyor ezbere hep
aynı yorumun tekrar atılması bir çoğunluk oluşturuyor ve yardıma ihtiyacı olan kişi çoğunluğa uyuyor