Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şifre degiştirme sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar şifremi degiştir dedigimde:
exception 'ServerSoapFaultException' with message 'Server was unable to process request. ---> String or binary data would be truncated.
The statement has been terminated.
' in /var/www/_lib/Services/SoapClientBase.php:292
Stack trace:
#0 /var/www/_lib/Services/SoapClientBase.php(96): SoapClientBase->CreateFaultException(Object(SoapFault))
#1 /var/www/_lib/Services/SurrogateServices/GamersFirstSoapClient.php(1600): SoapClientBase->Invoke('Wsp_GetRandomSe...', Array)
#2 /var/www/_lib/ServiceFunctions.php(883): GamersFirstSoapClient->Wsp_GetRandomSecurityQA(175811)
#3 /var/www/change_details.php(63): db_get_random_question(175811)
#4 {main}
HTTP Referer: http://gamersfirst.ekolay.net/myprofile.php
Bu yazıların oldugu sayfa geliyor. Yardım edebilecek varmı ?
Yürü git değiştirmiyorum diyor Big Grin

-DNS'leri kontrol et..
sitede sorun olabilir yarım saat sonra falan dene bakalım ilk defa böyle bişi gördüm de Smile
bu charın şifre sorunu yılan hikayesine döndü delircem Angry
(04-10-2010 06:42 PM)bymecay Yazılan: [ -> ]bu charın şifre sorunu yılan hikayesine döndü delircem Angry

gizli sende mi sende korkma değiştirirsin Smile
(04-10-2010 06:42 PM)bymecay Yazılan: [ -> ]bu charın şifre sorunu yılan hikayesine döndü delircem Angry

yılan hikayesi değil kurtlar vadisine döndü Big Grin
merak etmeyin en geç 3 gün içinde herşeyini degiştircem. şuan ygs sınavına hazırlandıgım için ugrasamadım az sonra süper bir ticket hazırlayıp yollucam ve k2 network inş degiştiricek. İrşad maç SS'lerini koyim istermisin lol Big Grin
(04-10-2010 06:54 PM)bymecay Yazılan: [ -> ]merak etmeyin en geç 3 gün içinde herşeyini degiştircem. şuan ygs sınavına hazırlandıgım için ugrasamadım az sonra süper bir ticket hazırlayıp yollucam ve k2 network inş degiştiricek. İrşad maç SS'lerini koyim istermisin lol Big Grin

No Big Grin koyma ! Big Grin

TaTy

Arkadaşlar lütfen yanlış yönlendirici mesajlar yazmayın.Çözümünü biliyorsanız veya başınızdan böyle bir deneyim geçipte hallettiyseniz nasıl hallettiğinizi yazın.Gereksiz ve yanlış yorumlardan kaçının.Unutmayınki yardıma ihtiyacı olan kişi zor durumdadır ve sizin sözlerinizle daha fazla hata yapabilir.
20-30 DK SONRA YINE GİR degıstırısın
Referans Adresler