Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyuna giremiyorum!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
oyun yükleme penceresi açılıyor.Oyunu Başlat'a tıklıyorum bekliyorum ama oyun aclımıyor Angry
yardım lütfen Ss.gif
Sağ altta hack shield çıkıyormu çıkıyorsa doluyormu?
oyun başlarken başka işler yapma örneğin msn yada web sayfasınla ilgilenme bendede buna benzer oluyordu bilgisayarı yeniden başlat öyle dene olmaz ise oyunu sil tekrar yükle.
(04-10-2010 02:52 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Sağ altta hack shield çıkıyormu çıkıyorsa doluyormu?

sağ altta 1-2 dk sonra cıkıyor doluyor ama oyun acılmıyor bi 2 dk sonra tekrar cıkıyor doluyor yine açılmıyor :/
yanında Hack Programı açmadın Demi ?
(04-10-2010 02:57 PM)CmY Yazılan: [ -> ]
(04-10-2010 02:52 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Sağ altta hack shield çıkıyormu çıkıyorsa doluyormu?

sağ altta 1-2 dk sonra cıkıyor doluyor ama oyun acılmıyor bi 2 dk sonra tekrar cıkıyor doluyor yine açılmıyor :/

çok değişik birşey antivirüs programı herhangi bir oyun dosyasını silmiş olabilirmi karantinaya falan bak bakalım.
Anti virus programını kapalı tutarak oynu tekrar yükle.
(04-10-2010 02:58 PM)İrşad Ekşi Yazılan: [ -> ]yanında Hack Programı açmadın Demi ?

kanka sende adamı Big Grin hacker yaptın 2dk daBig Grin
(04-10-2010 03:00 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]kanka sende adamı Big Grin hacker yaptın 2dk daBig Grin

Smile Patch geldi ya ondan dedim
(04-10-2010 03:03 PM)İrşad Ekşi Yazılan: [ -> ]
(04-10-2010 03:00 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]kanka sende adamı Big Grin hacker yaptın 2dk daBig Grin

Smile Patch geldi ya ondan dedim

Big GrinBig Grin patch geldi eski hackler girmez diyorsun Big Grin güzel tahmin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler