Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pazar günü için..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yarın geleceğimizin temellerini oluşturacağımız sınavların ilk oturumu gerçekleşecek. Bu sebeple, Forum'da ben gibi yarın YGS'ye girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Umarım, yarın sınavdan çıktıktan sonra 'Oh be, hedefimize bir adam daha yaklaşabildik' diyerek, Haziran'da uygulanacak olan sınava rahat ve bu sınavın sonucunun karşılığı olarak daha istekli bir şekilde çalışabiliriz. Tekrardan sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.

Smile
Hepinize başarılar.
Başarılar.totos.gif
Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar..
Yarın gireceğimiz sınav hayatın sonu değil.Yani bana kalırsa yarınki YGS sınavında ve hazirandaki LYS sınavlarında hayatımızın temellerini oluşturmuyoruz.

Tabiki bu sınavlar çok ama çok önemli.Fakat unutmayınki burası Türkiye !

Her an herşeyin olabileceği bir memleket olduğu için hayatımızı ne kadar bu sınavlarda etkilesede birazda şansımızın yaver gitmesi gerekiyor.Bilmem anlatabildimmi ?
warrock a geri dönmek için çok az kaldı
sınava girecfek herkeze başarılar =)
Başarılar Dilerim Seneye Bende Girecem Big Grin
Hepinize başarılar dilerim, "okuyun vali olun, adamlık kendiliğinden gelir" Tongue
(04-10-2010 12:16 PM)Trfatal1ty Yazılan: [ -> ]warrock a geri dönmek için çok az kaldı

Senin işin gücün oyun mu ?

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler