Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: bakarmısınız....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bi hack daha ama (opk)...
biliyorum odayada lonely opk gelin falan yazıyo dangalak ya.
Sende opk da kasıyorsun herhalde....Ondan farklı bir yanın kalmıyor.
yok aga ben ss almak için girdim oylesine adamlar ban yesin aklı basına gelsin diye...
yahu baskasi opk yapar sen paso olursun bundan kazancin neki onu anlamam olmeklede lvl atlanacaksa sanirim 1 gun opk odasinda durmak gerekiyor yada benmi yanlis biliyorum
böyle kime banlattırcaksın ki olmayacak dua misali seninki bizim gm ler uyuyo uğraşmıyo
(04-09-2010 11:22 PM)mesut028 Yazılan: [ -> ]yok aga ben ss almak için girdim oylesine adamlar ban yesin aklı basına gelsin diye...

Anladım eğer hack yapanların hesaplarını kapattırmak istiyorsan ticket atıcaksın emeklerın bosuna gıtmeyecek kardeş...
(04-09-2010 11:27 PM)Serkan Ersoy Yazılan: [ -> ]
(04-09-2010 11:22 PM)mesut028 Yazılan: [ -> ]yok aga ben ss almak için girdim oylesine adamlar ban yesin aklı basına gelsin diye...

Anladım eğer hack yapanların hesaplarını kapattırmak istiyorsan ticket atıcaksın emeklerın bosuna gıtmeyecek kardeş...

Nasıl yani...
(04-09-2010 11:14 PM)mesut028 Yazılan: [ -> ]bi hack daha ama (opk)...

Emeğine sağlık.Powerleveling anlayışıyla oyunu sabote eden 'sözde' oyuncuların teşvikine mazhar olan opk hack kullanan oyuncuların teşhir edilmesi için bu tür odalara girip ss aldığın için teşekkür ederim.

Bu tarz konulara yorum yapan üyelerin yorumları incelendiğinde ne kadar duyarsız oyuncuların olduğu da net bir şekilde görülecektir.

Özellikle, her tür kademeden forum yöneticilerinin, yaptıkları yorumlara daha fazla dikkat etmesi beklenmektedir.

Haksızlık yapmak ve haksızlığa dahil olmak 'kişisel tercih' sayılamaz ve tolerans gösterilemez!

Adalet anlayışını incitmeyelim lütfen!
(04-10-2010 01:33 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]
(04-09-2010 11:14 PM)mesut028 Yazılan: [ -> ]bi hack daha ama (opk)...

Emeğine sağlık.Powerleveling anlayışıyla oyunu sabote eden 'sözde' oyuncuların teşvikine mazhar olan opk hack kullanan oyuncuların teşhir edilmesi için bu tür odalara girip ss aldığın için teşekkür ederim.

Bu tarz konulara yorum yapan üyelerin yorumları incelendiğinde ne kadar duyarsız oyuncuların olduğu da net bir şekilde görülecektir.

Özellikle, her tür kademeden forum yöneticilerinin, yaptıkları yorumlara daha fazla dikkat etmesi beklenmektedir.

Haksızlık yapmak ve haksızlığa dahil olmak 'kişisel tercih' sayılamaz ve tolerans gösterilemez!

Adalet anlayışını incitmeyelim lütfen!

Harbi haklısın rayligh.Adam kendini riske atıp Opk odasına girip ss alıyor.Siz 'sende kasılıyorsun işte o odalarda' gibi yorumlar yapıyorsunuz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler