Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock çok kasıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet beyler başlıkta belirttiğim gibi Pc çok kasıo yavaş ateş edio tek tek ateş edio adam yavaş gidiyor uçak fln alırken çok kasıo PC özellikleri İşlemci : AMD Sempron™ Processor LE-1100 1.90 GHz Ram: 1.5 Gb Ram Var Bide paylaşımlı 256 Mb ekran kartı var acaba ekran kartındanmı kasıyor bir yardımcı olursanız sevinirm Şimdiden Teşekkürler Saygılar..
en büyük faktör ekran kartı ve ram'dir. Ekran kartını yükseltmeni öneririm alıcaksanda vga 3d ekran kartları süper 512'lik alırsan pc süper degişir. Big Grin
Ati 1 gb ekran kartını almayı düşünüyorum ama

TaTy

Oyundaki gelişmeler yüzünden kasıyor. Bendede öyle , İşlemci rem ekran kartı 3.lüsü çok önemli.DDR3 Bellekli Ekran kartı almaya bak.Ve işlemcin en az çift çekirdek olsun.
Aynı sorun bendede var . 512 mb olan arkadasın bilgisayarıdna yağ gibi oynuyorum . Yazın 1 gb lik taktırcam Smile
oyundaki sorunlar yüzünden istersen düşük özelliklerde oyna
hem ekran kartı ram hemde oyunun yanında açtıgın programlara baglı bence.
bana göre ne ram ne de ekran kartı "oyundaki kasma asıl sorun". 3-4 mb bir patch buna çare olur sanırsam..
BENCE HEM SENİN BİLGİSAYARININ RAMİNE WE EKRAN KARTINA WE OYUNA BAĞLI TAKMA GEÇERSmile
RAM O kadar düşük değil warrocktr sitesi açıkken olabilir bendede oluyor Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler