Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Daha ne yapmalıyım?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar PC'm 16'lık odalarda M14 atılmadıkça asla kasmazdı.

Urban 24'lük odalarda çok iyi oynanırdı.

Sanırım son 3 haftadır kasıyor 8'lik M14 atılmayan odalarda bile..Format attım, kasayı sildim, çeşitli programlar yükledim, GameBooster kullanmaya başladım ama nafile..

Ne yapsam olmadı birden neden kasmaya başlar bi' PC..

Bana kesin işe yarayacak şeyler önerir, söylerseniz çok memnun olurum..

Teşekkürler.
İşlemcinde sorun olabilir teknik servise götürmende yarar var şuan nedesek boş.
PC'nin özellikleri neler bende 1.5 qb ram var 256 ekran kartı var ekran kartını deiştircem kasıyo sürekli 1 qb ekran kartı alacam
Ekran kartı en büyük sebep Smile Yükseltmeni öneririm Smile
ya beyler benim işlemci çift çekirden 2.44 ram 2 gb ekran kartı 512 mb harddiskde 400 gb sizce iyimi ? ama pc kendine otomatik reset atıyor asırı ısnıyo sanki bir türlü çözemedim neden böyle yapıyor sizce ?
işlemci ve ekran kartı.
(04-09-2010 09:44 PM)Serkan Ersoy Yazılan: [ -> ]İşlemcinde sorun olabilir teknik servise götürmende yarar var şuan nedesek boş.

Katılıyorum.Bir teknik servise götür bence.
AYNI SORUN BANADA OLMUŞTU EN İYİ ÇÖZÜM KASANIN ARKASINDA HAVA ÇIKIŞI WAR GİT ORAYI TEMİZLET HİÇ UĞRAŞAMAM DİYOSAN HAVA ÜFLEYİCİ ALETLER WAR ONLARDAN AL ORAYA TUT AMA ÇOK DİBİNE SOKMA PARÇALARA ZARAR WERİR..YARDIM EDEBİLDİYSEM İYİSmile
ilk olarak warrock oynarken işlemci ısısı ne kadar oynamadığın zaman ne kadar oluyor bunu tespit et işlemciden kasılma yapabiliyor ( programları var googleye işlemci ısı tespit yaz bulursun )
işlemcin gereksiz yere çok ısınıyorsa fanını aç temizle hava almıyo olabilir ve hazır açmışken de işlemcinin macunu bitmişmi onu da kontrol et malum macun olmadığı zaman gereksiz ısınma meydana gelir ekran kartı özelliklerine gelirsek özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz he hiiç uğraşamam diyosun bastır parayı teknik servise elin oğlu uğraşsın
Big Grin
Referans Adresler