Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hacker Bicakladikdan sonra olan'a bak [BUG]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet Arkadaslar ben Hackeri öldürdüm, o anda yerin icine girdimSs.gif
Nasil oldu anlamadim adamım
Herhalde Bug, ama emin degilimbeyfendi
Bana da olmuştu, marien de öyle bir bug var. Bana olunca hack demişlerdi Big Grin
Hiç bana denk gelmiyor böyle yerin dibine girmek felen Big Grin
(04-09-2010 06:58 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]Bana da olmuştu, marien de öyle bir bug var. Bana olunca hack demişlerdi Big Grin

Karsi takimdakiler banada dedi xD, adamlar üstümden gecerkene assadan bicakliyordum
(04-09-2010 06:59 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]
(04-09-2010 06:58 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]Bana da olmuştu, marien de öyle bir bug var. Bana olunca hack demişlerdi Big Grin

Karsi takimdakiler banada dedi xD, adamlar üstümden gecerkene assadan bicakliyordum

Doğrudur, çünkü; bu bugların hackten fark'ı yok zaten, sevmiyom yapmıyorum daha dogrusu yapamıyorum, tek tük Smile
Bug.Ben bi kere düşmüştümSmile
O buga sayısız kere gırdım ben daha yenı mı gordun Big GrinBig GrinBig Grin
o bug'a nasil giriliyor merak ediyorum, gecenlerde oynayakene, biz base yapiyorduk, adamin birisi basden cikti oraya girdi, ama söylemiyordu nasil girdigini
banada hiç denk gelmedi yerin dibine girme Big Grin

TaTy

2 sene öncede vardı o bug.Sayısız kere düştüm bende. Hackle bir alakası yok.Mariende derberan basenin oraya doğru kutuların hemen önünden düşüyorsun.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler