Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: chapterden bu yana
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Chapter2den bu yana onlarca yama geldi; bu yanlış neden düzeltilmedi?
Tiket mi atalım illaki.
[Resim: gvg.png]
(01-11-2010 09:03 PM)qurqann Yazılan: [ -> ]Chapter2den bu yana onlarca yama geldi; bu yanlış neden düzeltilmedi?
Tiket mi atalım illaki.

oyunu sil bastan yukle gecer.
tiketmi adam komedi king Big GrinBig Grin
auauhauh Smile Görmedim böyle birşey adiş...!
(01-11-2010 09:06 PM)archelis Yazılan: [ -> ]
(01-11-2010 09:03 PM)qurqann Yazılan: [ -> ]Chapter2den bu yana onlarca yama geldi; bu yanlış neden düzeltilmedi?
Tiket mi atalım illaki.

benim bildiğim herkeste böyle sende bir bak bakalım öylemi Smile
İngilizce oynadığım için hiç fark etmedim ama bunu ticket ile bildirmek vatanı kurtaracakmı ? Yani çokta önemli bir hata olduğunu zannetmiyorum. Ama çok istersen mogazz ile iletişime geç sana bir ticket hazırlasın.
sanki orayı anlayamıyonda ticket atcan...Sanki sabahtan akşma kadar oraya bakıyon...Sanki orası yanlış olunca charın bugda kalıyor...Sanki charın ban yicek...Sanki Oyuna giremiyon...Sanki charın çalıncak..................................
evet o kadar önemli değil ama kaç aydır bu böyle düzeltilmesini bekliyorum iletişime geçerim.
Bunu düzeltmessek onu düzeltmessek ipin ucu kaçar.

cemolicem o kadar sorumsuz olma.
(01-11-2010 09:10 PM)qurqann Yazılan: [ -> ]
(01-11-2010 09:06 PM)archelis Yazılan: [ -> ]
Tiket mi atalım illaki.

benim bildiğim herkeste böyle sende bir bak bakalım öylemi Smile

sende oyle Big Grin

Sherlock

(01-11-2010 09:07 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]tiketmi adam komedi king Big GrinBig Grin

Ceket.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler