Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bad Company 2 Hakkında.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben bu oyuna başlamayı düşünüyorum ama kafamda bi kaç soru var sizlere söylemek istiyorum..

1.Warrock gibi lvl kd gibi şeyler varmı?
2.Silah felan alma şekli nasıl?

Cevaplarınız için Teşekkürler...
Level olayının 50 lvl ile sınırlı olduğunu biliyorum.

Silah alma olayı ise level aldıkça silahların açıldığını biliyorum.
öle bişe var mı ? levelli mi ?

TaTy

Oyunda level uygulamasi var.Silahlar level atladikca ve cesitli gorevleri tamamladikca cogaliyor.Yani warrock un grafiklerinin muhtesem hale donusmusu gibi dusun.
Birde ekliyim warrock gibi düşünmeyin oyunu rush kavramı nerdeyse yok bu oyunda takım oyunu oynuyorsunuz kd level sistemi var ama bu oyunu kd ve level için oynamanı önermem -.-'
Teşekkürler cevaplarınız için bide ben bu oyunu orjinal aldım peki o cd le başka bi arkadaşımda oynayabilirmi?.
He bu arada silahlar level atladıkça açılmıyor onlar pistol lar veya değişik pompalı tüfekler genelde bütün silahlar hangi klasmanda ne kadar puan topladığına göre açılıyor
(04-09-2010 10:51 AM)whit3lion Yazılan: [ -> ]Teşekkürler cevaplarınız için bide ben bu oyunu orjinal aldım peki o cd le başka bi arkadaşımda oynayabilirmi?.

Online sadece tek kişi oynayabilir.Sadece şöle birşey olur senın hesabınla oynar sadece Smile
Level var levelın sınırıda var o sınıra geldikten sonra tekrar baslıyorsun 1leveldan ama baska rütbe ile item shop gibi yer var ordan levela göre acılıyor silahlar sen almıyorsun playstation 3 te sana hak veriyordu silah alabiliodun. pc bilmiyorum.
(04-09-2010 10:51 AM)whit3lion Yazılan: [ -> ]Teşekkürler cevaplarınız için bide ben bu oyunu orjinal aldım peki o cd le başka bi arkadaşımda oynayabilirmi?.

1- Oyunda K/D olayı var.
Önerim: İlk 15 lvl için medic oynamanızı tavsiye ederim.

2- Rütbe olayı 50 ile sınırlı ama rütbe ikinci planda kalıyor.
Önerim: ek görevler ile silah görevlerine önem verin oynadığınız bölüm ve rakip takımın durumuna göre silah veya branş seçimi yaparak oynayın

3- Bu oyun online olarak sadece orjinal key ile oynanabilinir, sistem aynı key ile en fazla beş bilgisayarda oynanmasına müsade ediyor.
Önerim: Mümkünse kendi bilgisayar(larınız) dışında paylaşım yapmayınız, zira hesabınız EA tarafından her yönüyle araştırılıyor.

Umarım faydalı olmuşuzdur.
SEVGİLERLE...
Referans Adresler