Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Başın sağ olsun nihocan...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Geçmiş Olsun Nihat..Allah Rahmet Eylesin.Allah Sabır Versin..

-Başınız Sağolsun..
AllaH Rahmet Eylesin. Allah sabır versin
başınız sağolsun.
Mekanı Cennet olur inşallah.başın sagolsun kardes.
İnsan bu dünyada kalmak için yaratılmadı. Ölüm bir köprü gibidir. Sevgiliyi sevgiliye kavuşturur. Ölmek felaket değildir. Öldükten sonra başına gelecekleri bilmemek felakettir. Ölülere duâ ile istiğfâr etmekle onun için sadaka vermekle yardım etmek imdâdlarına yetişmek lâzımdır. Ne yapılacaksa biran önce yapılmalıdır. Dinimizde 40.gün 52.gün diye bir şey yoktur. Bunlar Hıristiyanlıktan geçme batıl inançlardır. Resûlullah buyurdu ki; "Ölünün mezardaki hâli imdâd diye bağıran denize düşmüş kimseye benzer. Boğulmak üzere olan kimse kendisini kurtaracak birini beklediği gibi meyyit de babasından anasından kardeşinden arkadaşından gelecek bir duâyı gözler. Kendisine bir duâ gelince dünyanın hepsi kendine verilmiş gibi sevinmekten daha çok sevinir. Allahü teâlâ yaşıyanların duâları sebebi ile ölülere dağlar gibi çok rahmet verir. Dirilerin de ölülere hediyesi onlar için duâ ve istiğfâr etmektir."

Allah rahmet eylesin.Sana, annene, kardeşlerine, amcana, teyzene kısaca tüm ailene Allah sabır verir inşallah.Bir gün herkes ölüp gidecek, o yüzden üzülmeyip bu hayatı güzel bir şekil yaşamaya çalış.Hayat bu gerçekten çok ACIMASIZ.Senin yaşadığını yaşamayan anlamaz, çok şükür ben yaşamadım ama senin halini anlamaya çalışıyorum, hayatta hep iyi olmaya çalış.Çok üzüldüm gerçekten.pff..
allah rahmet eylesin

SametKARA

Kardeşim Kadar Sevdiğim İnsandır Nihat.. ALLAH'tan Rahmet Geride Kalanlara Sabrı Ecil İhsan Eylesin Nur İçinde Yatsın.
Bu kadar sıkıntının arasında buraya bakabilirmisin bilmiyorum ama gerçekden senin adına çok üzüldüm nihat Sad
Başınız sağolsun. ALLAH rağmet eylesin. Kendisine bol sabırlar dilerim SadSad
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler