Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Estergon Klanı...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
NİCK'İ ESTERGONLA başlayan herkesi estergon klanından sanıp koskoca klanı yerden yere vuruyorsunuz. İfşa bölümüne konulan çoğu ss de yer alan oyuncuların bu klanla yakından uzaktan bir alakası yok. Nasıl kaandomal nickinin topalla alakası yoksa yada kuzgunbebe nin benimle yoksa.
Bence açılan konulara ezbere değilde biraz düşünerek yorum yapalım.
Teşekkürler.
(04-08-2010 06:05 PM)kuzgunbaba® Yazılan: [ -> ]NİCK'İ ESTERGONLA başlayan herkesi estergon klanından sanıp koskoca klanı yerden yere vuruyorsunuz. İfşa bölümüne konulan çoğu ss de yer alan oyuncuların bu klanla yakından uzaktan bir alakası yok. Nasıl kaandomal nickinin topalla alakası yoksa yada kuzgunb@be nin benimle yoksa.
Bence açılan konulara ezbere değilde biraz düşünerek yorum yapalım.
Teşekkürler.

Onlar zamanında kendini kanıtladı tartışmam bile o klanı burda.
Evet konuda gerçekten birşey yokmuş ancak tartışma çıkarsa silinecek..
benimde dikkatimi çekmişti oyunda estergon ile başlayan çok kişi var bunların gerçekten estergondan olup olmadıklarını sanırım clan sistemi geri gelince anlayabileceğiz
Ben diğer forumlardan hatırlıyorum estergon clanını kotulemek ıcın estergon bılmem ne dıye forum hesabı acılıp pkk propogandaları yapılıyordu... Nedir bu estergonla alıp verılemeyen anlamadım.
(04-08-2010 06:39 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]benimde dikkatimi çekmişti oyunda estergon ile başlayan çok kişi var bunların gerçekten estergondan olup olmadıklarını sanırım clan sistemi geri gelince anlayabileceğiz

Aynen
Bencede
(04-08-2010 06:39 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]benimde dikkatimi çekmişti oyunda estergon ile başlayan çok kişi var bunların gerçekten estergondan olup olmadıklarını sanırım clan sistemi geri gelince anlayabileceğiz

evet katılıyorum sana
Zamanında yaptıkları illegallerden dolayı ısımlerini kirletmiş olabilirler ama alakasız charlar açınca laf yememeleri icin bari estragoncular nicklerini yazsa ya ona göre bizde seviyeli karşıyalım
Referans Adresler