Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Samet Hakkında...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
İnsanlar geçmişte hata yapmışlardır; gelecektede yapacaklardır. Zira insanlar hata yapmaya müsait bir varlıklardır. Ancak meyvelerinden sebeblendiğimiz ağaçlar bile kurtlandığında ilaç veya aşı yoluyla hayata döner, kökünden balta vurulup budanmaz. Yaptığı tabiki etik değil, bu olayın ona bir ders olduğu kanaatindeyim. Aylar öncesinde gerçekleşmiş bir olay yüzünden sanal alemin sırtlan kılılı oduncuları baltalarını bileylemiş anlaşılan.
Ağacı kestirmeyin; aşıyı yapın meyve vermesini bekleyin. Saygılı; beyefendi bir arkadaşı geçmişteki bir hatasından dolayı yerden yere vurmayın. Alfebetik sırayla hangi klanda kim kimdir biliyoruz daha ne rezilleri var, kaybetmeye değil kazanmaya bakın.
Teşekkürler.
(04-08-2010 12:25 AM)kuzgunbaba® Yazılan: [ -> ]İnsanlar geçmişte hata yapmışlardır; gelecektede yapacaklardır. Zira insanlar hata yapmaya müsait bir varlıklardır. Ancak meyvelerinden sebeblendiğimiz ağaçlar bile kurtlandığında ilaç veya aşı yoluyla hayata döner, kökünden balta vurulup budanmaz. Yaptığı tabiki etik değil, bu olayın ona bir ders olduğu kanaatindeyim. Aylar öncesinde gerçekleşmiş bir olay yüzünden sanal alemin sırtlan kılılı oduncuları baltalarını bileylemiş anlaşılan.
Ağacı kestirmeyin; aşıyı yapın meyve vermesini bekleyin. Saygılı; beyefendi bir arkadaşı geçmişteki bir hatasından dolayı yerden yere vurmayın. Alfebetik sırayla hangi klanda kim kimdir biliyoruz daha ne rezilleri var, kaybetmeye değil kazanmaya bakın.
Teşekkürler.

+2
Katılıyorum.Şuanda Burada Yazmak İstesem Hikayede Yazarım Romanda.33 Yaşındaki Adam Neyin Doğru Neyin Yanlış Olduğunu Bilmiyorsa.Bişey Konuşmaya Gerek Yok...Samet'ten Hack İstemiş Samet'te Aramış Bulmuş.Tek Suçu Hack Bulmaktır Ama lazkocyalı Kendi İradesine Hakim Olamıyorsa Yapcak Birşey Yok.Samet Kara Belki Hack Bularak Haksız Duruma Düşmüştür Ama Şu da Bir Gerçektir Ki..

''Arayan Belasınıda Bulur Mevlasınıda''

Neyse Tekrar Tartışmaya Dönmesin Olay.Kişiden Kişiye Değişicek Bir Durum..
(04-08-2010 12:32 AM)0ooo0ooo0o Yazılan: [ -> ]Katılıyorum.Şuanda Burada Yazmak İstesem Hikayede Yazarım Romanda.33 Yaşındaki Adam Neyin Doğru Neyin Yanlış Olduğunu Bilmiyorsa.Bişey Konuşmaya Gerek Yok...Samet'ten Hack İstemiş Samet'te Aramış Bulmuş.Tek Suçu Hack Bulmaktır Ama lazkocyalı Kendi İradesine Hakim Olamıyorsa Yapcak Birşey Yok.Samet Kara Belki Hack Bularak Haksız Duruma Düşmüştür Ama Şu da Bir Gerçektir Ki..

Ya sen hayatında hiç mi kullanmadın bu hack i? hadi hack'i geçtim hayatında hiç mi hata yapmadın? biraz empati kur bakalım belki TARAF TUTMANI değiştirebilir. Bırakın artık şu adamı suçlamayı artık. Bu olayda Samet te Halil abi de hatalı ve şöyle bir söz vardır; HATASIZ KUL OLMAZ.Daha üstüne gitmek yerine,yanlış yapnın doğru bulmasına yardım et.Sameti ben de severim, muhabbetim vardır, belki seninkinden fazla ama Halil abiyi şurda tanıyalım ay oldu ama hiç birinin tarafında değilim.biraz empati kurr...... ayıp yani.
Hadi iyi güzel adamı seviyosunuzda bu olayda sarpın olayı gibi olcak demedi demeyin olduda sayılır zaten . Bir soru sorcam sorunun cevabını biliyorum ben . Hacki kimden aldın samet abi cevabı ben biliyorum ona soruyorum herşeyi açıklamış bunuda açıklasın .

SametKARA

Bu Olay'ın Artık Kapanmasını İstiyorum Adminliğimde Alındı Gereken de Yapıldı Eğerki Yapılmadı Diyorsanız Forumdan da Üyeliğim Silinebilir Hiç Sorun Değil..Burda Benim Hatam %30 Dur..Lazkocya'lının Benim Hakkımda Konu Açmasında ki Tek Sebeb de Şudur Kendisi de TS'de Söylüyor Zaten..Benim Arkamda Kimse Durmadığı İçin Diyor..Samet Benim Kardeşim Diyor Severim Diyor Kinliğim Yoktur Diyor Ama 5-6 Ay Geçen Bir Olayı Şimdi Beni Karalamak İçin Gelmiş Şimdi Açıyor..AKILLI ADAM ANLAMIŞTIR NE DEMEK İSTEDİĞİMİ..
(04-08-2010 12:51 AM)bozkartal Yazılan: [ -> ]
(04-08-2010 12:32 AM)0ooo0ooo0o Yazılan: [ -> ]Katılıyorum.Şuanda Burada Yazmak İstesem Hikayede Yazarım Romanda.33 Yaşındaki Adam Neyin Doğru Neyin Yanlış Olduğunu Bilmiyorsa.Bişey Konuşmaya Gerek Yok...Samet'ten Hack İstemiş Samet'te Aramış Bulmuş.Tek Suçu Hack Bulmaktır Ama lazkocyalı Kendi İradesine Hakim Olamıyorsa Yapcak Birşey Yok.Samet Kara Belki Hack Bularak Haksız Duruma Düşmüştür Ama Şu da Bir Gerçektir Ki..

Ya sen hayatında hiç mi kullanmadın bu hack i? hadi hack'i geçtim hayatında hiç mi hata yapmadın? biraz empati kur bakalım belki TARAF TUTMANI değiştirebilir. Bırakın artık şu adamı suçlamayı artık. Bu olayda Samet te Halil abi de hatalı ve şöyle bir söz vardır; HATASIZ KUL OLMAZ.Daha üstüne gitmek yerine,yanlış yapnın doğru bulmasına yardım et.Sameti ben de severim, muhabbetim vardır, belki seninkinden fazla ama Halil abiyi şurda tanıyalım ay oldu ama hiç birinin tarafında değilim.biraz empati kurr...... ayıp yani.
Aynen Semih herkez tanıdığının safını tutuyo empati kurun biraz halil abiyi kendi yerinize koyun öyle yorum atın . Samet abi şöyle bişey yapabilirdi abi yapma charın ban yer bu yaptıların öğrenilir felan deseydi halil abiye halil abi hack açmazdı bence . Ama samet abi gitmiş hemen hacki bulmuş vermiş ve bunu yapmaması gerekirdi . Bu konuda her türlü tartışırım ama değmez.

SametKARA

(04-08-2010 12:56 AM)byhayalet Yazılan: [ -> ]
(04-08-2010 12:51 AM)bozkartal Yazılan: [ -> ]

Aynen Semih herkez tanıdığının safını tutuyo empati kurun biraz halil abiyi kendi yerinize koyun öyle yorum atın . Samet abi şöyle bişey yapabilirdi abi yapma charın ban yer bu yaptıların öğrenilir felan deseydi halil abiye halil abi açmazdı bence . Ama samet abi gitmiş hemen hacki bulmuş vermiş ve bunu yapmaması gerekirdi . Bu konuda her türlü tartışırım ama değmez.

Veyis'cim Ben Bunu Dedim Bu Hacki İlk Açan Onlardı Zaten Team Viver Proğramı da Kullandılar Birbirlerinin Bilgisayarına Bağlanıp Hacki Yüklediler Sonra lazkocyali Çalıştıramadı Sonra Bana TS de Dediler Samet Bulabilirsen veya Bulurmusun Dediler Bende Bulmaya Çalışırım Dedim Buldum Bunlara Verdim Bunlarda Kendi Çarlarında Kullanmaya Başladılar...Olay Bundan İbaret Hack'i Kimden Aldığımı Soruyorsun Bunun Ben Adını Vermem Oda Zaten Bana İnternet Cafe den Gönderdi O İnter Cafede Her Masada Hack Bulunuyormuş Zaten..
Ben Hayatımda Hiç Kullanmadım Kardeşim.Hiçte Merak Etmedim.Hiç Küfür Yemek Hiç Emek Çalmak İstemedim...Dediğin Doğru Belkide İkiside Hatalı Diyerek Bakıyorum Zaten Olaya Bunuda Belirttim.Ama Kulağıma Gelenler.Lazkocyalıya Kendi Açımdan Şans Vermemi Gerektircek Şeyler Yapmıyor.Hala Hakaret Hala Küfür...Ben Samet'i Çok Seviyorum Diye Samet'i Desteklemem.En Basit Örneği.Kardeşim Birisine Hakaret Etti Diye Bu Oyunla İlişkisini Kestim.Öz Kardeşim Olsada Hata Hatadır.Hatasının Karşılığı Co-Adminlik Elinden Alındı.Ama Hatayı Yanlış Şekilde Arıyorsun.Ve Son Olarak HATASIZ KUL OLMAZ Doğru Demişsin.Ama Zararın Neresinden Dönersen Kardır Mantığıyla Hareket Eden Bir Lazkocyalı Göremiyorum Hepsi Bu...
(04-08-2010 12:56 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Bu Olay'ın Artık Kapanmasını İstiyorum Adminliğimde Alındı Gereken de Yapıldı Eğerki Yapılmadı Diyorsanız Forumdan da Üyeliğim Silinebilir Hiç Sorun Değil..Burda Benim Hatam %30 Dur..Lazkocya'lının Benim Hakkımda Konu Açmasında ki Tek Sebeb de Şudur Kendisi de TS'de Söylüyor Zaten..Benim Arkamda Kimse Durmadığı İçin Diyor..Samet Benim Kardeşim Diyor Severim Diyor Kinliğim Yoktur Diyor Ama 5-6 Ay Geçen Bir Olayı Şimdi Beni Karalamak İçin Gelmiş Şimdi Açıyor..AKILLI ADAM ANLAMIŞTIR NE DEMEK İSTEDİĞİMİ..

Samet seni ne kadar sevdiğimi bilirsin. Fakat bu konuda anladığım kadarıyla %50-50.Modluk forum hiç bir şey.Düşünsene Samet hırsızlık yaptırıyorlar sana daha sonra hiç bi ortamda geçinemiyorsun, kimse güvenmiyor sana nasıl bi durumda olurdun? Kendini açıklamak zorunda kalmazmıydın?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler