(04-07-2010 10:33 PM)c0d3r06 Yazılan: [ -> ]Benim nickim ne arıyor la orda
Alpere bişi demem ama benim o işlerle hiç mi hiç işim olmaz herkesi karalamayın !!
warrockla ilgili videolara bakıyordum yanda l3ombastic , coder felan yazıyordu bi tıkladım siz alper felan

(04-07-2010 07:50 PM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ]Benim(womdr4gon) lagim yok burda dikkatli izleyin görürsünüz..
kanka BİZİM MODEMLER pert zaten

(04-07-2010 10:37 PM)qurqann Yazılan: [ -> ]Bide bu mesele var tabi o famasla el başında vuran adamın hackden ne farkı var? Hacka yapılan yaptırımlar neyse onada yapılmalı. Adı hack değilde lag olunca yelenkenleri suya indiriyoruz öylemi 
tabi bunlar elinde olmadan oluyorsa cafeye para vermişsen ve girdiğin odadan paran boşa gitmesin diye çıkmak istemiyorsan bu yaptırımlar yanlış olur..Ama umrumda değil zaten şu an ki yeni modemim o video sırasında (1yıl önce) kullandığımdan çok daha dandik ama eskisi gibi lag olmuyorum sadece internetim 8mb ama modem yüzünden downloadı 200mb ile yapıyor ancak upload 700mb..

bende anlamadım..
Ya zaten videoyu çeken arkadaşlarda anlamıyor lag olan alper biz değil bizi suçlamayın

(04-07-2010 11:08 PM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ]Ya zaten videoyu çeken arkadaşlarda anlamıyor lag olan alper biz değil bizi suçlamayın

hayatı lag adamın ya

(alper bu arada bu ay ki yemek menüsünü biz yaptık yemek menüsü böyle olur)
(04-07-2010 11:08 PM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ]Ya zaten videoyu çeken arkadaşlarda anlamıyor lag olan alper biz değil bizi suçlamayın

videoda Alper lag videoyu upload eden şahsiyet bizim isimlerimizide yazmış maksatı ne anlamıyorum.
Ne demek istiyorsan kardesim. Videoyu ben cekdim yenilirken aglayarak lagg hack diyen sizsiniz. SS lerde acik acik bilerek lagg acdiginiz da belli daha ne istiyorsunuz?