Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Black Shot Oyunu Video
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
süper bisey Big Grin
Umarım videosundaki kadar iyi olur Smile Medal OF Honor Fall 2010 bekliyoruz Tongue

TaTy

Bunu 1 sene önce US betada oynamıştım. Berbat bişey. Smile Keşke Videosu kadar güzel olsa Smile Önündeki adama bi şarjor mermi sıkıyorsun sağa sola gidip duruyor ölmüyor. Smile Bunu oynayacağınıza Parabellum oynayın daha iyi Smile

Birde adamların kafasında bayrak felan çıkıyor çok saçma .Combat ARMS daha iyi Smile
oyunun ismi nedir ? blackshot mu ? oyun ucretsiz mi ? Turkce Varmi ? Turkiye Serveri Varmi ? cok Soru Sordum Big Grin Big Grin
mmofps mi bu oyun?
MMOFPS. Adı Blackshot, ücretsiz oynayabilirsiniz, türkçe değildi ve eminim hala değildir, Türkiye serverı yoktu ve bundanda eminim hala yoktur. Zamanında oyun felaket lagdı.
(04-06-2010 08:57 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]MMOFPS. Adı Blackshot, ücretsiz oynayabilirsiniz, türkçe değildi ve eminim hala değildir, Türkiye serverı yoktu ve bundanda eminim hala yoktur. Zamanında oyun felaket lagdı.

ok cok sagol Smile
(04-06-2010 08:57 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]MMOFPS. Adı Blackshot, ücretsiz oynayabilirsiniz, türkçe değildi ve eminim hala değildir, Türkiye serverı yoktu ve bundanda eminim hala yoktur. Zamanında oyun felaket lagdı.
Aynen katılıyorum hatta adama iki şarjör mermi sıkıyordum "utanmasa(k) Smile" 18 dakika sonra ölecektik o kadar lagdı yani, ayrıca oyunun videosuna aldanmayın grafikleri sinematik için özellikle ayarlanmış o videolarda oyun içi videolarına bakın asıl ne demek istediğimi o zaman anlarsınız.
Güzel . bi an indirmeyi düşündüm ama yorumları görünce vazgeçtim Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler