Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunda Yavaşlık
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba beyler ya ben bikaçgün önce pc için açtım temizldeim o aradaa pact geldi neyse oyuna girdim aa bi yavaslık odalara girerken zar zor tıklanıyo tıkılıyom zorla oyunda ates ediyom tek tek ata ata yavas yavas ates ediyo adam kasarak idiyor donma yok ama yavaslık var acayip mesela burda yazı yazarken aynı yazıyom imleç gidiyor ama harfler sonradan cıkıyo yavas yavas ama pc hızı gayet ıyı gıbı 128 ekran kartı vardı 256 yaptım 1 gb ram var çift cekirdek işlemci
ekran kartından kaynaklanıyo olabilir.
disk birleştirme ve işlemciyi söküp soğutucusuda tamamen demiri kalsın onu güzelce yıka gözenekleri de toz kalmasın sonra saç kurutma makinası ile kurut
(04-06-2010 11:46 AM)kırım_hanlığı Yazılan: [ -> ]disk birleştirme ve işlemciyi söküp soğutucusuda tamamen demiri kalsın onu güzelce yıka gözenekleri de toz kalmasın sonra saç kurutma makinası ile kurut

Big Grin Bak Çözümü Buldu Arkadaş Big Grin
1 gb ekran kartı al bişiy kalmaz Smile Bendede 256 var ne yazıkki Big Grin
Ekran kartı al yeni bence.
Ya kardeş iyi bak ekran kartını ya bozmussundur yada silmişssindir dicem ama temizledin silme ihtimalin yok sen yinede bi ekran kartının özelliklerini yaz güncelle olmazsa Yeni ekran kartı yolu göründü Big Grin
sen bence bilgisayar topla biraz para biriktir bak nasıl oluyor :=)
Referans Adresler