Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: K2network adam gibi birsey yap !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu Ne ya Sad Ne Guzel Turkiye Serverina Giriyoduk Artik Oda Yok Kapandi Serverlar Arkadaslar Fransada Kaliyorum Nasil Gircem Turk serverina Sad yardimci olun lutfen pm atarsaniz sevinirim biliyosaniz
simdiden tesekkurler
(04-05-2010 10:39 PM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]Bu Ne ya Sad Ne Guzel Turkiye Serverina Giriyoduk Artik Oda Yok Kapandi Serverlar Arkadaslar Fransada Kaliyorum Nasil Gircem Turk serverina Sad yardimci olun lutfen pm atarsaniz sevinirim biliyosaniz
simdiden tesekkurler

adamlar duyurdu bunu sadece hafta sonu diye risk alıyorsan proxy kullan oda ban sebebi kardeş
bence kapanması ıyı oldu bız onları onlar bızı lag goruyor pıngler 200 un altına ınmıyor kufurler havada ucusuyor
(04-05-2010 10:47 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]bence kapanması ıyı oldu bız onları onlar bızı lag goruyor pıngler 200 un altına ınmıyor kufurler havada ucusuyor

Evet bencede kapatıldığı ii oldu herkes evine döndüBig Grin
Oui, maintenant fermé le serverLER Big Grin: S Bi eksiklik var sanki bende üzüldüm kapandıgına ama Big Grin Senin gibi gurbetci kardeşlerimiz giremiyor Ss.gif Bende bi süre sonra fransaya gelicem hatta fransızcayı ögrenmeye calısıyorum xD Siz şimdi hangi servere giriyorsunuz?
(04-05-2010 10:47 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]bence kapanması ıyı oldu bız onları onlar bızı lag goruyor pıngler 200 un altına ınmıyor kufurler havada ucusuyor

aynen saçma sapan bir iş olmuştu
Ben hiç üzülmedim . Gitti yabancılar oh be Smile
fransa olsa neyse o bile yok ondan turkiyeye geliyoduk Big Grin Big Grin europe var europe 2 & portekiz & internationel & eu_west
(04-05-2010 10:58 PM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]fransa olsa neyse o bile yok ondan turkiyeye geliyoduk Big Grin Big Grin europe var europe 2 & portekiz & internationel & eu_west

Resmen ortalık serverler Big Grin ou est ce que tu habites? yanına gelcem xD Ondn soruyorum Big Grin
Paris/Les Mureaux
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler