Avatar'ın yaratıcısı James Cameron, 3D teknolojisi ile sinema tarihine yeni boyut kazandıran Avatar filmi ile ilgili Los Angeles Times'n internet sitesinde yayınlanan bir video röportajda Avatar'ın ikinci filminin yapılabileceğinin sinyallerini verdi.
Usta yönetmen filmde yer alan Pandora adlı uydu gezegenin bağlı olduğu Avatar evreninin tüm haritasının çizildiğini ve bu evrende Pandora dışında da gezegenler olduğunu söyleyerek başka Avatar gezegenlerine yapılması muhtemel yolculukların müjdesini vermiş oldu.
Avatar Matrix gibi bir devrim oldu
Avatar'da kullanılan sinema teknolojileri 2000 yıllarında gösterime giren Matrix gibi sinema sektöründe yeni teknolojilerin kullanılmasına sebep oldu.
+11 Ocak 2010 Pazartesi, 00:05
Bence gelmesin 1. filmi hiç beğenmedim o kadar övdülerde hiç bişey yok

Ben 2. filmi izlemesini bırak, henüz 1. filmini bile izlemedim.

Bu tür filmler pek hoşuma gitmez.
Bence konu olarak süper bir film.Ama 3 boyut olarak pek fazla birşey yok.Film baştan sona 3D ama dünyanın merkezine yolculuk diye 3D film izlemiştim daha önce resmen herşey üstüme geliyordu.Bunda bu özellik pek yok

aman ya bu ne bicim bi filim böyle, yav 1 ide izlemedim 2 yi de izlemeyecegim..
bizim halk kahramani recep durakene ve avatar izleyecegim
Recep 3 geliyor az kaldi

Avatar'ı beğenmedim. Grafik olarak harika bi' film ama konusu çok kötü. Konu olmayınca da doğal olarak bağıyor yani. Bana göre gelmiş geçmiş en iyi film The Shawshank Redemption'dur ki bu dünyaya göre de öyledir.
1. yi pek beğenmedim..2. nasıl olur bilemem =)
Bana göre en güzel film Lord of the rings üstünede film tanımam !