Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ..: CoLTs Clan Sunucusu Kuralları :..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Malesef son zamanlarda bazı arkadaşların sunucuda olumsuz davranışlar sergilediğini gözlemlemiş bulunuyoruz. İlk başta sunucumuzda katı kurallar koymama konusunda dirençli idik ama bazı yerli ya da yabancı arkadaşların olumsuz tavırları bizleri bazı kurallar koymaya yöneltti. Peşinen söyleyeyimki böyle kurallar her oyun sunucusunda vardır üstelikte bizim kurallarımızdan daha ağır olarak.

Kurallarımız...
1- Sunucumuzda Türkçe ve İngilizce dışında başka dillerde yazmak ve flood "gereksiz ve sürekli yazı" yapmak yasaktır.
2- Hack, bug ve lag yapan oyuncular anında atılacaktır, özellikle hack yapanlar kalıcı olarak atılacaklardır.
3- Oyun esnasında her zaman atakta olan takımda olmak gibi alışkanlığı olan oyunculara taviz verilemez.
4- Diğer oyuncuları aşağılamak, küfür etmek, siyaset yapmak ya da nezaket sınırları dışında davranışlarda bulunmak yasaktır, asla taviz yoktur.
5- Ne sebeple olursa olsun sunucudan atıldığı halde "aynı raund içerisinde" tekrar giren oyuncular ilk önce o raund için, tekrarı halinde ise kalıcı olarak atılırlar.
6- Herkes istediği şekilde oynayabilir ama asla bilinçli olarak takım arkadaşlarına zarar veremez.
7- Sunucumuz adminlerinin almış oldukları kararlar sorgulanamaz, sunucumuza gelen tüm oyuncular bu kuralları kabul etmiş sayılırlar.

Not: Kurallar herkesin iyiliği içindir ve uyulmalıdır.

ve ayrıca sunucumuzda tütün mamülleri tüketilemez Smile Yerlere tükürülemez Smile Bazı haritalarda görüyorum belediyeden izinsiz olarak kaçak yapı yapanlar var o yapılar itina ile yıkılacaktır, biline Big Grin

SEVGİLERLE...
1- Sunucumuzda Türkçe ve İngilizce dışında başka dillerde yazmak,bu sanki biraz tuaf bir kural ama siz bilirsiniz...
(04-05-2010 09:21 AM)lejyoner Yazılan: [ -> ]1- Sunucumuzda Türkçe ve İngilizce dışında başka dillerde yazmak,bu sanki biraz tuaf bir kural ama siz bilirsiniz...

Oyunu sadece Türkler oynamıyor İngilizce global bir dil olduğuna göre bir tuhaflık yok Smile
(04-05-2010 12:03 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]
(04-05-2010 09:21 AM)lejyoner Yazılan: [ -> ]1- Sunucumuzda Türkçe ve İngilizce dışında başka dillerde yazmak,bu sanki biraz tuaf bir kural ama siz bilirsiniz...

Oyunu sadece Türkler oynamıyor İngilizce global bir dil olduğuna göre bir tuhaflık yok Smile

Aynen katılıyorum okeyyy ayrıca ben bilmiyorum gibi bir mazeretimizde yok google.gif sağolsun çeviriveriyor gerçi birçok dilde yardımcı oluyor ama yinede İngilizce ortak dil...
Paramla vedalaşıp oyunu alabilrsem bu kuralların tadına bakmak isterim Smile
Herkesin kendi kuralları vardır garip gelmemesi gerekir..saygı duymak lazım..
Oyuncu sayısı ne alemde oyunda... gözümü karartıp gelemiyorum daSmile
cesaretlendiren olursa damlıycam..
Ferudun abi her zamanki gibi is basinda kurallar gayet guzel bir sekilde yazmissin abi ellerine saglik..

Warrock out BBC2 in..Big Grin
Tam ismi nedir serverınızın? Search'den arama yapamıyorum baya zaman alıyor...Manual bakıcam.
oynarken en rahat ettiğim sunucu, sağolsun ferudun abiler misafirlerini üzmüyorlar =)
(04-05-2010 01:34 PM)ekksl6 Yazılan: [ -> ]Herkesin kendi kuralları vardır garip gelmemesi gerekir..saygı duymak lazım..
Oyuncu sayısı ne alemde oyunda... gözümü karartıp gelemiyorum daSmile
cesaretlendiren olursa damlıycam..

Oyuncu sayısında sıkıntı yok ea nın açıklamasına göre ortalama 1 günde 200 bin kişi onlie oluyor totos.gif
Referans Adresler