Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: cheesiiix3 Haker!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar kanıtı videoda
Yine sayısız bomba hacki yeter ya allahsız bu herifler .... ettiler mis gibi oyunu bole herifler bırakın Türkü,insan değil.
Allahsız,şerefsizler!
Canları cehenneme

Not:Videoyu ekleyeceğim 15dk upload suresi falan war.
Bilgin icin sağol.
Bu tüm serverların açılması bana yaramadı açıkçası Big Grin elin gavuru geliyor hack açıyor wall açıyor gelir bana gps der wall diyor Big Grin kafayı yiyorum valla küfür manyağı oldum yha bir an önce bu serverları kapatalım türk serveri yetiyor bize psikolojim bozuldu abi Big Grin
(04-04-2010 08:12 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]Bu tüm serverların açılması bana yaramadı açıkçası Big Grin elin gavuru geliyor hack açıyor wall açıyor gelir bana gps der wall diyor Big Grin kafayı yiyorum valla küfür manyağı oldum yha bir an önce bu serverları kapatalım türk serveri yetiyor bize psikolojim bozuldu abi Big Grin

aynen ya ne biçim adamlar valla adamı görüyorum vuruyorum tın gps ama ilk vuruşta direk Big Grin
Big Grin
Evet aynen zaten o yüzden hack açıyorlar...
Türkün türkten başka doktu yoktur . Tüm konuyu özetler galiba Smile
Yanlız hack açan adamda Türk bu 1
2. 2 gün ingiltereli takliti yaptım ingilizce konuştum durmadan Türkçe küfürler ettiler ırkçılık kapmış gidiyor.
Referans Adresler