Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR 10 Ocak Event Sonucu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Evet arkadaşlar. Gerçekten bugün gergin geçti. Bir sürü SS aldık video çektim. Kendi oyun içindeki yetkilerimiz ışığında ben ve mehmet oyunu denetlemek için elimizden gelen herşeyi yaptık.

Sonuç

xmehmetii - Yüksek pingi sebebiyle elenmiştir.
styylexpr0 1. olmuştur fakat katıldığı accountun geçmişinde hack yapıldığı için ödülü olan veremiyoruz.
mechaasker 1. olmuştur. 1 Aylık Gold kazanmıştır. Wtr Ekibi olarak kendisini kutlarız
wrking62 2. olmuştur. 800 G1 kazandı.
l3ycasp3r - yüksek pingi sebebiyle elenmiştir
l3ommer hesabında accountun gerçek sahibi olmadığından ödülü kendisine vermiyoruz vede WTR ekibi olarak bu haraketi yüzünden aliyi kınıyoruz.
ayrıca xm0nsterrr da pingi yüksek olduğundan elenmiştir.
Genel sıralamada 9. olmasına rağmen x0kasap0x elenenler yüzünden 3. olmuştur vede 400 G1 kazanmıştır.
Kendisinin mvpc0ach ile kill sayısı aynı olmasına rağmen death sayısı daha az olduğundan o kazanmıştır 400 G1'i.
.

Epey tecrübe kazandık diyebilirim bu eventlar konusunda. Epey tadsız olaylar yaşandı vede bundan sonraki eventlarda daha farklı önlemler alacağız. Tam anlamıyla adil bir event oldu demek içinden gelmiyor ama sahip olduğum kanıt vede delillere dayanarak verilebilecek en adil kararı verdiğimize inanıyorum.

Eğerki itirazı olan varsa gerekçesiyle vede ne olması gerektiği ile iligli bizi aydınlatırsa sevinirim.

Bu arada özgür denen çocuğun birisi lütfen bana msn adresini versin.

http://www.resimupload.com/ds467435689_s...t_298.html

Eğerki itirazınız varsa turgay.emek@teknikdirektor.gen.tr ekleyebilirsiniz. Konuşalım bir sıkıntınız varsa.
Ben odada belirtmiştim 1 modeme 4 ev bağlandığı için oyunun ortalarında pingim sarı olmaya başlıyor . Ödüle ihtiyacım vardı ama kazanamadık üstüne elendik . Tebrik ederim kazananları . Mehmetin pingi o kadar yüksek değildi ve hiç lagla vurmadı bunuda belirtmek isterim . Mehmet hak ediyo o ödülü .
Teşekkür ederim Turgay kardeşime Smile Turgay beni sen keşfetmiştin hatırlıyosundur bende sana haklı olduğunu gösteriyorum Smile
(01-11-2010 12:11 AM)byhayalet Yazılan: [ -> ]Ben odada belirtmiştim 1 modeme 4 ev bağlandığı için oyunun ortalarında pingim sarı olmaya başlıyor . Ödüle ihtiyacım vardı ama kazanamadık üstüne elendik . Tebrik ederim kazananları . Mehmetin pingi o kadar yüksek değildi ve hiç lagla vurmadı bunuda belirtmek isterim . Mehmet hak ediyo o ödülü .

http://img194.imageshack.us/img194/4253/...t004ir.jpg

Veyis'cim daha ne kadar yüksek olsun pingleri...
Oley Big Grin
Ödülleriniz için bu konu linki ile KaanTopal'a PM atınız.
o mechaasker hack değilse ben bırakacam oyunu Big Grin ama foyası çıkacak bir gün.... Hepsinin...
tebrikler bu arada

TaTy

(01-11-2010 12:12 AM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]Oley Big Grin
hayırlı olsun serhan =) sevindim senin adına
Fazlada olmasa evet adil bi turnuva oldu =)
(01-11-2010 12:13 AM)xjimb3am Yazılan: [ -> ]o mechaasker hack değilse ben bırakacam oyunu Big Grin ama foyası çıkacak bir gün.... Hepsinin...
tebrikler bu arada

dediğim gibi hack olduğunu kanıtla bende eleyeyim. Bu kadar basit. Aslında videomuz oyunun 1/3'ünü gösteriyor. Tamamını çeksek daha radikal karar alabilirdik ama ne yazıkki olmadı.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler