Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fenerbahçe Filede Tarih Yazıyor !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Fenerbahçe Filede Tarih Yazıyor !
Voleybolda Indesit Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final karşılaşmasında Fenerbahçe, Cannes'i 3-2 yenerek finale yükseldi...

Victoires Salonu'nda düzenlenen dörtlü finalde, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, ilk maçında ev sahibi Cannes takımı ile karşılaştı.

Fenerbahçe tie-break setinde mücadeleyi 23-21 kazanarak adını finale yazdırdı!

Ligde oynadıkları 22 maçın tamamını kazanan takım 66 puanla normal sezonu lider olarak tamamlayan sarı lacivertliler, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de 11 maçta 11. galibiyetini elde etti.

Fenerbahçe Acıbadem'in finaldeki rakibi, iki İtalyan takımı Asystel Novara ile Volley Bergamo karşılaşmasının galibi olacak. Final maçı 4 Nisan Pazar günü TSI 18:30'da oynanacak.

İlk maçlarında mağlup olan takımlar 4 Nisan Pazar günü TSİ 15.30'da üçüncülük maçına çıkacak.

MAÇIN SETLERİ
Maça çok kötü başlayan sarı lacivertliler 6-0 geriye düştü. Ardından bir türlü istediği ritmi tutturamayan Fenerbahçe Acıbadem ilk seti 25-18 kaybetti.

İkinci sette toparlanan sarı lacivertli oyuncular Gamova ve Osmokrovic ile etkili oldu ve seti 25-19 kazanarak durumu 1-1'e getirdi.

3. sette de baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe Acıbadem seti 25-18 alarak maçta 2-1 öne geçti.

4. sette savunmada açık veren Fenerbahçe Acıbadem seti 25-17 kaybetti ve setlerde durum 2-2 oldu.

Tie-break setinde müthiş heyecana sahne olan maçı 23-21 alan Fenerbahçe Acıbadem Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktı.

Alıntıdır !
Tamamını izledim acayip keyifli bi maçtı. inş. Şampiyon oluruz.Bu turnuva voleybolun şampiyonlar ligi ve bugünkü maç en az futbol maçları kadar heyecanlı geçti.gamowa süper yaSmile
ben galatasaraylıyım ama Tongue Yinede tebrikler DOST
İzlerken hop oturup hop kalktım.. Hele ki son set dedim yok böle bir rekabet... Smile
(04-03-2010 09:25 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Tamamını izledim acayip keyifli bi maçtı. inş. Şampiyon oluruz.Bu turnuva voleybolun şampiyonlar ligi ve bugünkü maç en az futbol maçları kadar heyecanlı geçti.gamowa süper yaSmile

Gamowa olayın everesti Erkeklerdede bitane GARDNER diye bişey var Big Grin voleybol bu ara baya sarmaya başladı harbiden

(04-03-2010 09:28 PM)dejavull23 Yazılan: [ -> ]İzlerken hop oturup hop kalktım.. Hele ki son set dedim yok böle bir rekabet... Smile

aynen abi Big Grin süper di bi ara dedim bitti bi ara dedim bitmez Big Grin müthişti ya
Gamova rulzBig Grin

SametKARA

Tarih Biliyor Kimin Büyük Olduğunu Yazmaya Gerek Yok Sultanlarımızda File de Estiriyor Helal Olsun.
gamova rulz zuahaBig Grin
helal olsun ne dıyelımvictory.gif
İnş. şampiyon olucaz teßrikler fenerbahçe !
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler