Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bugün Engrene Paraşüt EVENTI!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Engrene da her iki takımdan belirlenen 1 kişi Chinook helikopterleri alıp yuvarlak ile belirlenen yerlere gidecek.Oyuncular bulundukları takıma göre belirlenen yuvarlak ile işaretli bölgeye gidecek.Helikopterler dolunca 3500 fit yüksekliğe çıkılacak 3500 fit ten oynucular paraşüt ile aşağıya atlayacak siyah ile belirnen base in ortasına inmeye çalışacaklar düşünce hp kaybetmeyecek ve ölmeyecekler.Yere inen oyuncular sabit kalacak.Belirlenen bölgeye en yakın inen kişi kazanacak.
Katılım oranına göre helikopterler ile 2-3 sefer yapılabilir
Güzergah:

[attachment=1379]

Saat 7.30 da yeni konu açacağım ve oda ve şifreyi söyleyeceğim.

Ödüller:1. 3 Günlük Gold Premium.

Event a katılanlara bıçak kodu ve +rep verilecektir.

Kameraman arıyorum helide kendine güvenen 2 kişi bana ulaşsın lütfen.

Copyright by mogazz.Smile
sen mi düzenliyorsun bunu kutay?
Evet. Bu tür uçuk event ları başka kim akıl edebilir.SmileSmile
Resmi evente rast gelirse katılım az olur. Ama orjinal fikir. Big Grin Medal of Honer: Airborne gibi. Big Grin
katılmayı düşşünüyorum tabi hemen dolmazsABig Grin
(04-03-2010 04:53 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]Resmi evente rast gelirse katılım az olur. Ama orjinal fikir. Big Grin Medal of Honer: Airborne gibi. Big Grin

Zaman ileri veya geriye çekilebilir öyle bir durumda Smile
(04-03-2010 04:53 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Evet. Bu tür uçuk event ları başka kim akıl edebilir.SmileSmile

paraşütü nerden bulacaz?
Chinook helikopterinden atlayınca otomatik veriyor paraşütü.
Topraaam çok güzel bi' fikir ama k2 eventına denk getirme o eventtan sonra olursa süper olur Smile
inş işim olmazda katılırım Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler