Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: serverlar bitmicek mi?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
güzel oldu eski günlerimi hatırladım hayalimdeki warrock ortamı canlanıyor birazda olsa.Son 4 senedir tek hoşuma giden davranışları bu bence; devam edecek çünkü klan registry geldikten sonra yine bu sisteme yakın bir sistem uygulanacak diye tahmin ediyorum.K2 nin de işine gelir bu bir oyuncunun diğerine üstünlük sağlama hırsından faydalanılarak daha fazla silah pre. alınır böyle bir havuz sistemi uygulanması oyuncu çeşitliliğinide artırır ve kaliteyide yükseltir.Benim kanaatim böyle ve devam etmesinden yanayım.
Arkadaşlar şimdi daha sabah oyuna girmiyor bi alakası olabilirmi
(04-03-2010 03:35 AM)turkixz Yazılan: [ -> ]güzel oldu eski günlerimi hatırladım hayalimdeki warrock ortamı canlanıyor birazda olsa.Son 4 senedir tek hoşuma giden davranışları bu bence; devam edecek çünkü klan registry geldikten sonra yine bu sisteme yakın bir sistem uygulanacak diye tahmin ediyorum.K2 nin de işine gelir bu bir oyuncunun diğerine üstünlük sağlama hırsından faydalanılarak daha fazla silah pre. alınır böyle bir havuz sistemi uygulanması oyuncu çeşitliliğinide artırır ve kaliteyide yükseltir.Benim kanaatim böyle ve devam etmesinden yanayım.

Haklısın.Ülkeler arası opslar olur.Zevkli olur.
Hayır sadece bu hafta sonu için böyle Smile sonra kapanacak onlar

hadi by
Doğru duydun asker! Sadece bu hafta sonu oyuncular, TÜM Sunuculara giriş hakkı kazanıyor!

Ayrıca, K1 Gold bu hafta sonu sadece 299 G1!!

Hemen Pazar Alanı’na git, Gold K1 al ve arkadaşlarına büyük fark at !

http://gamersfirst.ekolay.net/marketplace/warrock/

Kilit.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler