Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yazık...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
server kısıtlamasının gelmesi bu yüzdendir işte...
turkey2 server i yapsalar daha iyi olurdu simdi baksana yoğunluk kırmızı + adamlar bize küfredip hakaret ediyorlar bi de server imiz e geliyorlar...
(04-02-2010 10:35 PM)deathtr54 Yazılan: [ -> ]hay a.q sikicem isterseniz uyarı verin ama o.çlar ibneliğin alasını yapıorlar

küfür etmene gerek yok forumdada gir oyununu oyna saf gibi lobide bakmayın afedersiniz Big Grin
Çok güzel oldu bence Turgay bundan bi süre önce oyunun yeni yeni yayıldığı dönemlerle ilgili birşeyler anlatmıştı Türk server yoktu yabancı serverlarda 1 tane Türk bulsak seviniyorduk adam hack olsa Türk olduğunu söyleyince özür dileyip hack i kapatıyordu şimdi tüm server Türk oldu birbirimize küfür etmeye düşman olmaya başladık demişti belki bu böyle olunca birbirimize değilde bize düşman olanlara dişimizi gösteririz.
katılıyorum turgay arkadasımıza ama inanın ben sahsen yaklasık 1 senden beri proxy kullanıyorum ama en zor server TÜRKİYE serveri yalanım varsa nağmerdim bizim server kadar zor bir server yok (playerlik acısından)...
arkadaşlar eleştirilerinizi saygı çerçevesi içinde yapın lütfen kimne ekerse onu biçer unutmayın
en sinir olduğum şey ne biliyormusunuz arkadaslar....(odalarından bizi kicklemeleri)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler