Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunun Kapalı Olmasının Nedeni
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Attention Soldiers,

We are thrilled to announce a new, revolutionary game play system for War Rock. The new “Guess Your Foe” system ensures that skill is no longer a factor in War Rock. We’ve made changes to the Jindo Engine to ensure that frame rates are locked at 11 frames per second. This change will ensure that players will not be able to accurately tell where other players are. This means that just because you may be seeing a player at a certain spot, they could have already moved. It has adds a great “whack-a-mole” feeling to the game.

Another major change involved with the “Guess Your Foe” system is the change from Peer-to-Peer to Peer-to-Server. This long awaited changes should be a great boon to players. After our initial tests we have verified that the new Peer-to-Server system will cause an average ping of 1500 for all players. Our hope is that the new “Guess Your Foe” system combined with the Peer-to-Server lag will slow the pace of the game almost to a halt, putting seasoned veterans on the same footing as n00bs.

We’re really excited about this change and hope you are too!

Discuss this change here!
bunu bi arkadaş çevirebilirse tam anlamıyla güzel olur
Neden n00bs diyor bize anlamadım Ss.gif
(04-02-2010 09:07 PM)Sergen Dikel Yazılan: [ -> ]Neden n00bs diyor bize anlamadım Ss.gif
Eziğiz biz kanka Big Grin
(04-02-2010 09:07 PM)MurdocStyle Yazılan: [ -> ]
(04-02-2010 09:07 PM)Sergen Dikel Yazılan: [ -> ]Neden n00bs diyor bize anlamadım Ss.gif

Bu adminler zaten çığrından çıkmış geçen biriside g1 sitesinde from yerinde you mum home yazıyordu sapıtmışlar iyicene böyle adminlerden anca böyle oyun olur işte !
(04-02-2010 09:07 PM)MurdocStyle Yazılan: [ -> ]

Yiyosa Gelsin vs Yapalim Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
splahs bunu çevirsene ya Ss.gif
diğer konuda verildi zaten bu
(04-02-2010 09:10 PM)LoLKing Yazılan: [ -> ]splahs bunu çevirsene ya Ss.gif

slapdash çevirir birazdan zaten sitedeki en önemli işleri o yapıyor forumda en saygı duyduğum ve en sevdiğim adam o !
(04-02-2010 09:11 PM)Sergen Dikel Yazılan: [ -> ]
(04-02-2010 09:10 PM)LoLKing Yazılan: [ -> ]splahs bunu çevirsene ya Ss.gif

slapdash çevirir birazdan zaten sitedeki en önemli işleri o yapıyor forumda en saygı duyduğum ve en sevdiğim adam o !

Ayıp ediyon ama Big Grin
(04-02-2010 09:12 PM)Bobm4rleyy Yazılan: [ -> ]Dikkat Askerler,

Biz War Rock için yeni bir devrimci oyun sistemi duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Yeni "Sanırım senin Foe" sistemi beceri sağlar artık War Rock bir faktördür. Biz kare hızları saniyede 11 kare kilitli olduğundan emin olmak için Jindo Motoru değişiklikler yaptık. Bu değişiklik, oyuncuların doğru yerde diğer oyuncuları söylemek mümkün olmayacaktır sağlayacaktır. zaten taşındı Bu da belli bir noktada bir oyuncu görüyor olabilirsiniz sırf anlamına gelir, onlar olabilir. Bu ekler bir büyük "saçma-a-köstebek" oyununa duygu.

Bir başka önemli değişiklik "Sanırım senin Foe" sistemi ile ilgili Peer-to-Server Peer-to-Peer gelen değişimdir. Bu uzun zamandır beklenen değişiklikler oyuncular için büyük bir nimet olmalıdır. biz-Server için yeni Eşler sistem tüm oyuncular için 1500 ortalama ping neden olacaktır doğruladıktan bizim ilk testlerden sonra. Umudumuz yeni "Sanırım senin Foe" sistem-Server Peer-lag ile durdurmak neredeyse oyunun hızı yavaş olacak, n00bs aynı statüde görmüş gaziler koyarak birleştirilmiştir.

Biz gerçekten bu değişiklik hakkında bir heyecan duyuyoruz ve siz de olacağını umuyorum!

Goole translate tir muhtemelen devrik tümce çok olucaktır.

Bundan birşey anlaşılmıyor düzgün çeviri istiyoruz biz !
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler