Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR FFA 4 Odası Açılmıştır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
İlk 5 ssi yayınlayabilir mi ? Bu ara ss alamamak için bahane ne ola bilir ki ? Print Screen basıcaksın çok mu zor?

-0n3number 2 kişi arasına girip 2sini head shot ile aldı ve bi çok killi head shottı.
-yer6turkk5 tp oluyordu vurmak imkansızdı.
-cixhunt3r0 Orçun'un muhabbeti bu kadarmış diyebilirim, kazanma hırsı herşeyi yaptırıyor bu tarz kişiliklere.(Charda Onur abi olsa yaşça büyük "kes" demen saygını gösterdi.Charda ben vardım bana dedin dostluğunun yalan olduğunu anladım.)

Patch gününe denk gelmeli bu tür eventlar diye düşünüyorum ve keşke 8'er li ayrılsaydı takımlar ve küçük maplerde ffa daha iyi olurdu diye düşünüyorum her neyse umarım bileğiyle,hakkıyla oynayanlar kazanır.O hack açan veletlerinde İNŞALLAH charları banlanır yada kendilerini ele verirler.
ya yeter bunun tartışması çokmu önemli ss alamamak???
(01-10-2010 10:36 PM)egegorgulu64 Yazılan: [ -> ]ya yeter bunun tartışması çokmu önemli ss alamamak???

sen 0n3number san evet senden bir tane SS bekliyorum. Hakkında bir kaç farklı suçlama geldi bana bu sebeble SS'in yoksa eleneceksin.
(01-10-2010 10:37 PM)qstrgy07 Yazılan: [ -> ]
(01-10-2010 10:36 PM)egegorgulu64 Yazılan: [ -> ]ya yeter bunun tartışması çokmu önemli ss alamamak???

sen 0n3number san evet senden bir tane SS bekliyorum. Hakkında bir kaç farklı suçlama geldi bana bu sebeble SS'in yoksa eleneceksin.

hayır ben değilim ben 64efsane64
Wink
Sinirden ss felan almadım..

4 oldum elendin dendi ama elenmedim açıkcası.Duvar yapmaya calısırken bırsey yazıyormusum..

Enter'e bastım sonra lag deme kimseye diye turgay elendin dedi ama yazık..

1. İken nasıl 4 oldum anlamış değilim şimdi söylüyebilirim odada 10 kişi varsa 5'i hackdi..

Benide herkez biliyor hackle hiç uğraşmadım uğraşmamda..!
ilk 5 den ss istemişsiniz bende 5. idim buyrun.
(01-10-2010 10:40 PM)barış Yazılan: [ -> ]ilk 5 den ss istemişsiniz bende 5. idim buyrun.

Bu kadar basit işte Barış . Ss alıcaksın koyucaksın Smile Başta Turgay üstüne basa basa söyledi ilk 5 ss alsın diye .
[Resim: screenshot126u.jpg] [Resim: w1024.png]

KOYdum
HELAL 0n3number Big Grin
event yinede güzeldi Big Grin
bu kadar basit
Tongue
xP
(01-10-2010 10:39 PM)Orcuncan.K Yazılan: [ -> ]Sinirden ss felan almadım..

4 oldum elendin dendi ama elenmedim açıkcası.Duvar yapmaya calısırken bırsey yazıyormusum..

Enter'e bastım sonra lag deme kimseye diye turgay elendin dedi ama yazık..

1. İken nasıl 4 oldum anlamış değilim şimdi söylüyebilirim odada 10 kişi varsa 5'i hackdi..

Benide herkez biliyor hackle hiç uğraşmadım uğraşmamda..!

öncelikle bir gerçek varki benim kimlerin hack olduğunu tam anlamıyla anlamam olanaksızdır. Kaldıki elimde delilde olamaz o durumda. İlk 5'in SS alması zorunluluktur ama bir şey değiştirmez bu noktadan sonra.

(01-10-2010 10:42 PM)Yusuf 0n3number Yazılan: [ -> ][Resim: screenshot126u.jpg] [Resim: w1024.png]

KOYdum

evet fark ettim özgür KOYdun.

Özgür seni ben bu turnuvadan boşuna atmadım.

Elimde şuan senin 0n3number de olduğunu kanıtlayan bir tane ses kaydı + IP testi var.

Lütfen kendinizi kandırmayınız. O kadar kolay değil.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler