01-11-2010, 12:20 AM
Sayfalar: 1 2
01-11-2010, 08:08 AM
Piramitlerin içleri dahada ilginç....
01-11-2010, 09:44 AM
(01-11-2010 08:08 AM)Batuhan Yazılan: [ -> ]Piramitlerin içleri dahada ilginç....
İçlerinide görmek isterim açıkcası.
01-11-2010, 11:15 AM
Bende piramitlerin uzaylılar tarafından yapıldığını duydum cok önceki çağlarda bu uzaylılar gelmiş ve insanlara egemenliklerinin sembollerini göstermeleri için piramitleri inşaa etmişler ama sonra insanların ne kadar sefil ne kadar işeyaramaz ve kötü olduklarını görünce dünyadan piramitleri bırakarak gitmişler
bende belgeselde görmüştüm hatta uzaylılarla ilgili böle bi filmde vardı O taşları bırak 6 kişi taşımayı 60 kişi bile taşıyamaz farzetki taşıdı piramitler çok uzun ve çok büyük en tepedeki taşı oraya nasıl koymuşla 10 tanesi tekme atmışta taş orayamı düşmüş
Biraz mantıklı olun yaw
Ben ya uzaylılar diyorum Yada Bilemiyorum çünkü piramitlerin en üstünde boşluk var ordan ışık giriyor ve kralın ölüm ve doğum günlerinde o ışık tam kralın mezarına geliyor uzmanlar bunun insan beyniyle yapılmasının imkansız olduğunu söylüyorlar !
bende belgeselde görmüştüm hatta uzaylılarla ilgili böle bi filmde vardı O taşları bırak 6 kişi taşımayı 60 kişi bile taşıyamaz farzetki taşıdı piramitler çok uzun ve çok büyük en tepedeki taşı oraya nasıl koymuşla 10 tanesi tekme atmışta taş orayamı düşmüş
Biraz mantıklı olun yaw
Ben ya uzaylılar diyorum Yada Bilemiyorum çünkü piramitlerin en üstünde boşluk var ordan ışık giriyor ve kralın ölüm ve doğum günlerinde o ışık tam kralın mezarına geliyor uzmanlar bunun insan beyniyle yapılmasının imkansız olduğunu söylüyorlar !01-11-2010, 11:39 AM
Bu piramitlerin bu kadar ilginç olduğunu bilmiyordum, eğer dediklerin doğru ise TekTabanca, beni baya aydınlattın. 

01-11-2010, 12:15 PM
Anlattığım hikaye hiç etkileyici ve gerçekçi değildi benim duyduklarım beni fena halde etkiledi ve gerçekliğine inandım tam olarak bilmiyorum ama bu piramitleri uzaylıların yaptığına dair birsürü kitap ve filmler var 
anlattıklarım tam olarak böyle değil yani ben hatırlamıyorum tam olarak

anlattıklarım tam olarak böyle değil yani ben hatırlamıyorum tam olarak

01-11-2010, 12:30 PM
Piramitlerin belgesellerini nerden bulup izleyebilirim? (Türkçe Dublaj Olarak.)
01-11-2010, 05:39 PM
(01-11-2010 11:39 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Bu piramitlerin bu kadar ilginç olduğunu bilmiyordum, eğer dediklerin doğru ise TekTabanca, beni baya aydınlattın.
Piramitlerle ilgili daha çok ilginç şeyler var.Bazı piramitlerin içleri çözülememiş.Bilim adamlarının içeri gönderdikleri robotlar vs. belirli yerlerde patlıyormuş.Bazı hastalıklara iyi gelen piramitler varmış.Varmış varmış.Daha neler neler.....
Sayfalar: 1 2