Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mount & Blade: Warband geliyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Mount & Blade: Warband beklendiği gibi yurtdışında da büyük ilgi görüyor. Dünyanın en büyük dijital oyun dağıtımcıları Steam ve Direct2Drive listelerinde ilk sıraya yerleşen oyun bilindiği gibi Türk firma TaleWorlds tarafından geliştiriliyor.

Mount & Blade ilk oyunu ile de tüm dünyada büyük ilgi görmüştü, fakat Mount & Blade: Warband TaleWorlds adını ve Türk oyun sektörünü tüm dünyaya daha fazla duyuracak.

Battlefield: Bad Company 2, Just Cause 2 ve Dragon Age: Origins Awakening gibi son dönemlerin en iyi oyunlarını satış listelerinde geçmek basit bir başarının ötesinde bir olay.

Türkiye'de kutulu olarak satılacak olan Mount & Blade: Warband'i Steam veya Direct2Drive yoluyla da satın alabilirsiniz. Direct2Drive'da 24.95 Sterlin'e satılan oyunun Steam'deki satış fiyatı ise 29.99 dolar olarak belirledi. Bunun yanı sıra Gamersgate'de oyunu 29.95 $ karşılığında satın alma imkanınız bulunuyor.

Türk oyun sektörünün en büyük temsilcisi olmayı başaran Mount & Blade'in başarısını devam ettirmesini diliyoruz.

Mount & Blade: Warband, Türkiye'de kutulu olarak 30 YTL'den satışa çıkacak.

[Resim: 6jndoj.jpg]

ALINTIDIR
Türk malı hoooo türk malı heyyyyyy Big GrinBig Grin
Dandik bir oyun
(04-01-2010 11:14 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]Dandik bir oyun

30 Mart ' ta cıkmıs ne cabuk aldın da oyunu hemen dandık dedın Big Grin
(04-01-2010 11:20 PM)0netiger Yazılan: [ -> ]
(04-01-2010 11:14 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]Dandik bir oyun

30 Mart ' ta cıkmıs ne cabuk aldın da oyunu hemen dandık dedın Big Grin

BU oyunun çok serisi çıktı onları oynamıştır şahsen bende oynamıştım arkadaşın dediği gibi dandik Smile Hatta dandik ötesi
Bu konuyu başka bi forumda açmıştım ordanmı aldın? Dandikse gidin Mario yada WarRock oynayın siz Smile
ulan sergen ulan sergen bizimkiler haberi duysun diye konu açtım konuyu siyaset meydanı yapmışsın Big Grin ömyi kullanın post kasmayın ulennnnSmile
(04-02-2010 12:13 PM)Sergen Dikel Yazılan: [ -> ]
(04-02-2010 12:11 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]ulan sergen ulan sergen bizimkiler haberi duysun diye konu açtım konuyu siyaset meydanı yapmışsın Big Grin ömyi kullanın post kasmayın ulennnnSmile

Adam hasta ben napayım nerden geliyor bu siteye böyleleri anlamadımki !

konumda post kasanlar beni deli ediyor özellikle sen Big Grin neyse okulun pc laboratuarındayım eve gidince konusuruz
ohoo tartısma paneline dönmüş burası paylasım için teşekkürler ama ben bole yazsam konuyu bin kere kitlersiniz ayrımcı davranmayınn moderatorler !!
2 Sürümünü oynadım . Her oyun gibi bundada hack vardı . Ama az zamanımı almadı da diyemem Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler