Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi Harddiski flash bellek gibi nasıl kullanırım bilgisayara bağlayınca Bellek(F) Gibi görsün yardım lütfen.
Flashbelleği ram olarak kullanma gibi birşeyler görmüştüm ama harddisk hakkında hiç birşey duymadım. İnternettede kaba taslak aradım ama bulamadım.
taşınabilir harddiskler olduğunu duymuştum ama tam bir bilgim yok
(04-01-2010 10:21 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]taşınabilir harddiskler olduğunu duymuştum ama tam bir bilgim yok
evet var bende 500 g1 seagate 2.5 inç fakat arkadaş sanırım SATA diskleri taşınabilir yapmayı soruyor
Bence arkadaş flash belleği nasıl hard disk yaparız diye sormuş olabilir

(04-01-2010 10:25 PM)kenangunay Yazılan: [ -> ] (04-01-2010 10:21 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]taşınabilir harddiskler olduğunu duymuştum ama tam bir bilgim yok
evet var bende 500 g1 seagate 2.5 inç fakat arkadaş sanırım SATA diskleri taşınabilir yapmayı soruyor
500 g1 değil 500 gb ( War Rock' la kafayı cok bozmussun

) Birde sende 500 gb seagate 2.5 inç tasınabılır hard dıskın olması konuyla ne ılgısı var

Ha şunuda soyleyeyım seagate iyi tercih. Bende almayı dusunuyorum.
(04-01-2010 10:49 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]Bence arkadaş flash belleği nasıl hard disk yaparız diye sormuş olabilir 
öyle bir şey var mı

varsada çok sağlam olmaz sanırım
normal bir harddiski flash bellek gibi kullanma bilgisayara takınca direkt görsün ve içerine dosya kopyalayabileyim oyun muzik film vs.
var ıde dönüştürü var usb ye tıpkı harici cd rom gibi ama şık durmaz harddisk için harici hdd ler üretilmiş sata veya ıdeyi öyle yapmak mantıksız D: