Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR FFA 2 Odası Açılmıştır !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ping limit yellow.

Oda 66
Sırayla FFA 2 Grubundaki üyelere invite atacağım. Grubunuzu bilmiyorsanız

http://warrocktr.com/forum/Konu-10-Ocak-...%BCr%C3%BC

0n3touch accountundayım. bilginize.
Oyunlar hangi map da oynanacak acaba??
Bycasper diye adam oyunun içine etti hep vurdu lagdan oynuyamadım ben ve birkaç kişi daha.
xtr1xable 1.
mutofrans 2.
l3ycasper 3. olmuştur

Açıkcası l3ycasper'in SS'den de anlaşılacağı gibi pingi biraz yüksekti cafeden oynadığı için. Ondan şikayetçi olanlar vardı bana kalırsa biraz tebessümle yaklaşılabilir bu laga. Kararı verirken zorlandım ama en azından ben öldükten sonra ölmedim vede öyle aşırı şeyler yoktu. Yalnız finalde daha kötü lag olursa bu sefer daha ciddi değerlendirilecektir.

Oyun ile ilgili yorumlarınızı bu konudan devam ettiriniz.

[attachment=256]
Tebrikler. Smile
Ştandart itemerle bu kadar Smile
tebrikler kazana arkadaşlara

bu arada en düşük ping benim maksat fairplay Smile
Gerçekten bu karar bence biraz daha düşünülmeli çünkü bende cafeden oynayabilirdim.Lag olmamak için evden oynadım.Evde oynama durumumda tam kesin değildi.Bu l3ycasp3r 2-3 kişi lag dedi neden seçildi anlamadım.
arkadaşlar bana oyundan Pm atmayın. Çok fazla pm geliyor cevap veremem. Burdan yazarım.
(01-10-2010 10:10 PM)l3ygold0ne Yazılan: [ -> ]Gerçekten bu karar bence biraz daha düşünülmeli çünkü bende cafeden oynayabilirdim.Lag olmamak için evden oynadım.Evde oynama durumumda tam kesin değildi.Bu l3ycasp3r 2-3 kişi lag dedi neden seçildi anlamadım.

her cafede oynayan lag olacak diye bir kaide yoktur. 2-3 kişinin lag demesi tek başına yetersizdir. Sonuç olarak bende oyunda onu izledim vede o kadar abartılacak bir lagı yoktu.
(01-10-2010 10:36 PM)qstrgy07 Yazılan: [ -> ]
(01-10-2010 10:10 PM)l3ygold0ne Yazılan: [ -> ]Gerçekten bu karar bence biraz daha düşünülmeli çünkü bende cafeden oynayabilirdim.Lag olmamak için evden oynadım.Evde oynama durumumda tam kesin değildi.Bu l3ycasp3r 2-3 kişi lag dedi neden seçildi anlamadım.

her cafede oynayan lag olacak diye bir kaide yoktur. 2-3 kişinin lag demesi tek başına yetersizdir. Sonuç olarak bende oyunda onu izledim vede o kadar abartılacak bir lagı yoktu.

o zmaan benı niye cıkartınız turgay ?
(01-10-2010 10:36 PM)qstrgy07 Yazılan: [ -> ]

o zmaan benı niye cıkartınız turgay ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler