04-01-2010, 02:22 AM
Sayfalar: 1 2
04-01-2010, 02:25 AM
2mb gelir 1 saate yada bakıp bakıp çıkarlar
warrock değil bar kapısı
warrock değil bar kapısı04-01-2010, 02:25 AM
artık sıkı tutuyorlarmı ne 2 günde patch
ne güzell de oyun oynuyamıyos.
ne zaman acılacak bu lanet olası oyun sabahi bulacaksa hiç beklemiyeyim
ne güzell de oyun oynuyamıyos.ne zaman acılacak bu lanet olası oyun sabahi bulacaksa hiç beklemiyeyim

04-01-2010, 09:14 AM
Oyunun dandik bi' hâl alması biz eski oyuncuları bayağı sıkıyor.
Gerek Hack, Lag, Bug sorunları, gerekse oyundaki 0-12 yaş arası oyuncular...
Bu faktörler War Rock adlı bu oyunun basit bi' çocuk oyunu olduğunu gözler önüne seriyor.
Eskiden böyle değil idi. Herkes dost, kardeş, kankaydı... Şuan ise millet birbirine ana bacı düz gidiyor.
Bir kaç zamandır oyuna pek girmiyorum, sadece akşamları girip 2-3 el oynayıp çıkıyorum.
Stres atalım derken, strese boğuluyoruz.
- K2Network (Gamersfirst) İSTİFA! .)
Bu faktörler War Rock adlı bu oyunun basit bi' çocuk oyunu olduğunu gözler önüne seriyor.
Eskiden böyle değil idi. Herkes dost, kardeş, kankaydı... Şuan ise millet birbirine ana bacı düz gidiyor.
Bir kaç zamandır oyuna pek girmiyorum, sadece akşamları girip 2-3 el oynayıp çıkıyorum.
04-01-2010, 10:49 AM
Çok doğru demişsin aynen katılıyorum 

04-01-2010, 03:14 PM
bende aynen katılıyorum eskiden ne güzeldi herkes kardeş kardeş oynardı şimdi anabacı gidiyolar geçen gün m60la 4 kişi öldürdüm hack dediler ne kadar acı
04-01-2010, 03:38 PM
adamlar oyamayı bılmıyo sen ıyı oynayınca hack oluyorsun 

04-01-2010, 03:46 PM
Sık sık oluyor . Gına geldi . Gm ler bi kapışıyor anlamadım . Belkide bakım vardır yada bug kontrolü . Her neyse şu anda açık .

04-01-2010, 05:06 PM
Size en iyi ve sorunsuz sundukları iş satış.
04-01-2010, 07:30 PM
(04-01-2010 09:14 AM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]Oyunun dandik bi' hâl alması biz eski oyuncuları bayağı sıkıyor.
Eski ve değişmeyen oyuncuların varlığıyla gurur duyuyorum; Bir zamanlar War Rock oyununu gerçek anlamda büyük bir sevinçle oynuyorduk..Birlik ve beraberlik anlayışı zedelenmemişti.Özellikle Clan odalarında küfür-hakaret-hack-lag-bug yapan oyuncular derhal dışlanırdı.Kesinlikle tolerans gösterilmezdi.Yanlış yapana 'kişisel tercihi, canı sağolsun' denmezdi..
Ne yazık ki zaman ilerledikçe niteliksiz oyuncular ve tolerans gösterenler yüzünden oyun zevkimiz de zedelendi..Adalet anlayışını yerde sürükleyenlerin itibar görmeye başladığı ve karşısında duracak insanların azaldığı bir War Rock oynuyoruz..
Duyarlı ve sorumlu davranan oyuncuların en fazla üzüldüğü durum, İnsani değerlerimiz tahrip edilirken 'Burası bir oyun, duyarlı davranarak dünyayımı kurtaracaksın' şeklinde ki anlamsız ve acımasız anlayışlara maruz kalmasıdır.
Sanal platformları 'İsteyenin istediği gibi davranış sergileyebileceği' acımasız bir arena olarak görenlerin "İnsan" olduklarını bir daha hatırlamalarını temenni ediyorum.
Saygılarımla.
Sayfalar: 1 2