Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bir Klasik..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
1 Nisan'ın klasiği oldu artık bu konuyu açmadan duramıcam.. Big Grin

1 Nisan günü(bu gün) akşam üstü saat 7 civarlarında dünyanın en büyük hack operasyonu yapılacakmış.Herkes bilgisayarlarını kapalı tutsun.. Big Grin Big Grin Big Grin

(Aslında bunu hackerlara demek lazım bari 2-3 saat hacksiz warrock oynayalım.. ) Big Grin
Big GrinBig Grin Big GrinBig Grin
bu hack yapanların çoğu -20 yaş altındaki gerçek hayatta adam yerine koyulmayan sanal hayatta birşeyler yapma çalışıp eline yüzüne bulaştıran yaratıklardan ibarettir Smile

yalnışmı?
Bakalım_____
20 yaş altını anladıkta -20 yaş altı noluyo ? Big Grin Big Grin
Bugün son saat yazılı vardı.Öğle arası hocaya şaka yapalım dedik.Hoca bahçedeyken bi' arkadaş yanına gitti hocam sınıfta çok kötü kavga felen var derken bütün okul,hocalar bizim sınıfa koştu Big Grin Hoca içeri girdi bi' bağırdı kim kavga ediyo diye ortada ben kaldım.3-4 sn sessizlik yaşandı ve bi' anda herkez 1 nisan diye bağırmaya başladı hoca tabi kızardı bozardı derse geldi bayaa bi fırça attı sonra derste yüzümüze bakmadı Big Grin Tabi herşeyin başında ben varım Big Grin Dedi sınıfı yazılıda yakacam harbidende yaktı Big Grin Yarın bütün millet beni dövmeyi düşünüyor bakalım ne olacak Big Grin
(04-01-2010 03:36 PM)Warrocktr Yazılan: [ -> ]Bugün son saat yazılı vardı.Öğle arası hocaya şaka yapalım dedik.Hoca bahçedeyken bi' arkadaş yanına gitti hocam sınıfta çok kötü kavga felen var derken bütün okul,hocalar bizim sınıfa koştu Big Grin Hoca içeri girdi bi' bağırdı kim kavga ediyo diye ortada ben kaldım.3-4 sn sessizlik yaşandı ve bi' anda herkez 1 nisan diye bağırmaya başladı hoca tabi kızardı bozardı derse geldi bayaa bi fırça attı sonra derste yüzümüze bakmadı Big Grin Tabi herşeyin başında ben varım Big Grin Dedi sınıfı yazılıda yakacam harbidende yaktı Big Grin Yarın bütün millet beni dövmeyi düşünüyor bakalım ne olacak Big Grin

Big GrinBig GrinBig Grin totos.gif
(04-01-2010 03:36 PM)Warrocktr Yazılan: [ -> ]Bugün son saat yazılı vardı.Öğle arası hocaya şaka yapalım dedik.Hoca bahçedeyken bi' arkadaş yanına gitti hocam sınıfta çok kötü kavga felen var derken bütün okul,hocalar bizim sınıfa koştu Big Grin Hoca içeri girdi bi' bağırdı kim kavga ediyo diye ortada ben kaldım.3-4 sn sessizlik yaşandı ve bi' anda herkez 1 nisan diye bağırmaya başladı hoca tabi kızardı bozardı derse geldi bayaa bi fırça attı sonra derste yüzümüze bakmadı Big Grin Tabi herşeyin başında ben varım Big Grin Dedi sınıfı yazılıda yakacam harbidende yaktı Big Grin Yarın bütün millet beni dövmeyi düşünüyor bakalım ne olacak Big Grin

Buda benden olsun ;
Okula bir tabak aşure ve bir boş tabak götürdüm.Dersin ortasında arkadaşlarla boş tabağa kusarmış numarası yaptık.Kusma işlemi bittikten sonra alttan aşure dolu tabağı çıkarttık ve parmaklarımızı bandırıp yemeğe başladık.Hocanın durumunu merak edenler vardır mutlaka hoca sınıftan yemin ediyorum ağlayarak çıktı.
(04-01-2010 02:24 AM)kırım_hanlığı Yazılan: [ -> ]bu hack yapanların çoğu -20 yaş altındaki gerçek hayatta adam yerine koyulmayan sanal hayatta birşeyler yapma çalışıp eline yüzüne bulaştıran yaratıklardan ibarettir Smile

yalnışmı?

Keslinlikle.
(04-01-2010 04:43 PM)xegoiste Yazılan: [ -> ]

Buda benden olsun ;
Okula bir tabak aşure ve bir boş tabak götürdüm.Dersin ortasında arkadaşlarla boş tabağa kusarmış numarası yaptık.Kusma işlemi bittikten sonra alttan aşure dolu tabağı çıkarttık ve parmaklarımızı bandırıp yemeğe başladık.Hocanın durumunu merak edenler vardır mutlaka hoca sınıftan yemin ediyorum ağlayarak çıktı.

Hahaha süpermiş be Smile bi ara bende yapayım Tongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler