Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Opk yapanlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Opk yapanlar
sende iyi kasılıyorsun opk odalarında Big Grin d3li0qlan diye char isimleri hatırlıyorum Big Grin
teşekkürler bilgi için
yk ben takılmam oralara Big Grin
(03-31-2010 07:55 PM)d3li0qlan Yazılan: [ -> ]yk ben takılmam oralara Big Grin

Tamam Big Grin
MeRaK etme seninde suyun ısındı ss ni yollıycam Yönetici ye her seferinde sormayı unuttuyordum TS de senin ss ni saol hatırlattığın için
(03-31-2010 07:55 PM)d3li0qlan Yazılan: [ -> ]yk ben takılmam oralara Big Grin

takılmam diyorsun ama bu ssler ne o zaman ? totos.gif
heryan hacker dolu insanların gözünü lvl hırsı bürümüş napsın mecbur opk odasına gidiyor..
ben opk odalarına gitmelerini çok görmüyorum yapan değil orda afk olmak önemli hack kullanmıyorsa opk odasında takılsın derim zamanında cantumirada kimlerin flag yaptığını biliriz Smile
(04-01-2010 02:20 AM)kırım_hanlığı Yazılan: [ -> ]heryan hacker dolu insanların gözünü lvl hırsı bürümüş napsın mecbur opk odasına gidiyor..
ben opk odalarına gitmelerini çok görmüyorum yapan değil orda afk olmak önemli hack kullanmıyorsa opk odasında takılsın derim zamanında cantumirada kimlerin flag yaptığını biliriz Smile

katılıyorum...
d3lioqlan' a güven olmaz çünkü kendisi bizzat eminim ki hack sadece bir varsayım
hızlı koşması ve sınırsız ammo suyla deli gibi rpg ile oyun bitince deli gibi füze yağdırıyordu...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler