Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Free2Play Dergisi 11. Sayfadayız
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Haberin görselini seçerken herkesin göründüğü bir fotoğraf seçmeye çalıştım.Umarım herkes kendini görmüştür bir şekilde Smile

Not: Bu ay dergimizde 2 DVD (içinde 11 online oyun client'ı) ayrıca Shaiya ve Umaykut online ikin e-pin hediyemiz var.Eğer sıkı bir online oyuncu iseniz, kaçırmamanızı öneriyorum.

(03-31-2010 08:19 PM)0netiger Yazılan: [ -> ]Oyun dergisinde level üstüne tanımam Sad

Nedense Level ile kıyaslayanlar çıkıyor, fakat bunun yanlış bir kıyaslama olduğunu belirtmek isterim.Zira, Level ile Free2Play'in kulvarları farklı.Biz sadece online oyunlara yer veriyoruz.Bu bakımdan Level ile veya aynı tarzda başka bir dergi ile kıyaslamak yanlış olur.Free2Play, Türkiye'nin ilk ve tek online oyun dergisidir.
(04-02-2010 10:07 PM)JönTURK Yazılan: [ -> ]Haberin görselini seçerken herkesin göründüğü bir fotoğraf seçmeye çalıştım.Umarım herkes kendini görmüştür bir şekilde Smile

Not: Bu ay dergimizde 2 DVD (içinde 11 online oyun client'ı) ayrıca Shaiya ve Umaykut online ikin e-pin hediyemiz var.Eğer sıkı bir online oyuncu iseniz, kaçırmamanızı öneriyorum.

(03-31-2010 08:19 PM)0netiger Yazılan: [ -> ]Oyun dergisinde level üstüne tanımam Sad

Nedense Level ile kıyaslayanlar çıkıyor, fakat bunun yanlış bir kıyaslama olduğunu belirtmek isterim.Zira, Level ile Free2Play'in kulvarları farklı.Biz sadece online oyunlara yer veriyoruz.Bu bakımdan Level ile veya aynı tarzda başka bir dergi ile kıyaslamak yanlış olur.Free2Play, Türkiye'nin ilk ve tek online oyun dergisidir.

benim merak ettiğim şey dergi levelin verdiği online oyun kitapçığı tarzında mı yoksa enine boyuna incelemeler felan mı var
Resmi ekledim...
Hayır.Herhangi bir derginin eki yada, küçük bir kitapçık şeklinde değil.Free2Play, a4 boyutunda başlı başına bir online oyun dergisi.100 sayfaya yakın içeriği ve hediyerler 3 aylık bir çalışma sonucu ortaya çıkıyor.Aynen dediğin gibi, içeriği enine boyuna incelemeler, tanıtımlar ve rehberlerle dolu.Bunların yanı sıra, online oyun piyasasından haberler, oyun yayıncı/yapımcılarından haberler, röportajlar ve daha birçok içerik dergide yer almakta.Derginin yanında 2 dvd hediye ediyoruz.Bunların içinde de 11 adet online oyunun client'i bulunuyor.Böylece kotayı aşma derdinizide kalkmış oluyor.

Alıntı:benim merak ettiğim şey dergi levelin verdiği online oyun kitapçığı tarzında mı yoksa enine boyuna incelemeler felan mı var
Benim tek biliğim level Big Grin bide bir zamanlar gamer mi öle bişey vardı.
Bu Dergiyi Nerden Temin Edebilirim Ve Fiyatı Ne Kadar Uygunsa Abone Olcam
Kaan abi bu etkinlik nerde yapıldı???
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler